ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Παλαιμάχων μπάσκετ με τη συμμετοχή του ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας

πανελλήνιο-παλαιμάχων-μπάσκετ-με-τη-σ-952433

Από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή 28 Μαΐου στη Λάρισα θα γίνει το 9ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων και Παλαιμάχων, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων-ΔΗΚΕΛ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ανάμεσα στις 30 ομάδες που συμμετέχουν, χωρισμένες στις ηλικιακές κατηγορίες 40, 45+, 50, 60, 65, με τον συνολικό αριθμό των αθλητών να φτάνει τους 400, είναι και ο ΣΒΕΚ (Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών) Ν. Μαγνησίας.

Το ρόστερ αποτελούν οι: Σπύρος Γιαννίκος, Ουμπέρτο Πορτοφέρι, Σπύρος Κούργιας, Nίκος Πρέκας, Θανάσης Τασσιός, Μιχάλης Παπαρίζος, Δημήτρης Κανούλης, Απόστολος Χριστοφορίδης, Αποστόλης Αυγερινός, Αντώνης Ντάφος, Αντώνης Θεοχάρης, Νίκος Κοσμάς, Λάμπρος Πρέκας, Βαγγέλης Πρέκας, Βασίλης Κουτσογιώργης, Άγης Τζούμας, Λάμπρος Τζούμας, Βαγγέλης Μαυροφριδάκης, ενώ προπονητής είναι ο Βασίλης Καραΐσκος.

Στις δράσεις του συνδέσμου συμμετέχουν οι Δημήτρης Δροσόπουλος, Γιάννης και Κώστας Καρακατσούνης, Σπύρος Ευαγγελόπουλος, Αποστόλης Παχιός, Γιώργος Κουζιώκας, Νίκος Ρούμπος, Χρήστος Δεληκούρας και Γιώργος Βλιώρας.

Για τον ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας πρώτος αντίπαλος σήμερα Παρασκευή στις 17:30 στο κλειστό του Αγίου Θωμά είναι ο ΣΠΑΚΕ Αθήνας στην κατηγορία 40+ (σ.σ. ο ΣΒΕΚ ήθελε να μπει στην κατηγορία 45+) και ακολουθούν το Σάββατο και την Κυριακή οι αναμετρήσεις εναντίον των ομάδων παλαιμάχων της Χίου και των Πελαργών αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι παιχνίδια γίνονται εκτός από το κλειστό του Αγίου Θωμά, στα κλειστά του Αλκαζάρ και του Αγίου Θωμά.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ παλαιμάχων θα βρεθούν σύλλογοι από το Ηράκλειο, την Αθήνα, τη Σπάρτη, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τις Σέρρες, τα Τρίκαλα, τη Χίο και φυσικά τον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου