ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη επιτυχία στην αγωνιστική ημερίδα του Κyokushinkai Κarate

μεγάλη-επιτυχία-στην-αγωνιστική-ημερ-952414

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσωτερική αγωνιστική ημερίδα του δυναμικού Kyokushinkai Karate, που διοργάνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος της Ελλάδας, Ιωάννης Στεφάνου, με τη βοήθεια του Μάριου Στεφάνου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και διεθνή πρωταθλητή.

Η εν λόγω εσωτερική αγωνιστική ημερίδα ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» την Κυριακή 14 Μαΐου, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του συστήματος.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος αγωνίστηκαν στους δυναμικούς αγώνες Κούμιτε (Νοκ- Ντάουν πλήρους επαφής) καθώς και στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους).

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου διοργάνωσε αυτή την αγωνιστική ημερίδα στον Βόλο, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να αγωνιστούν στο δυναμικό Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής, ενώ παράλληλα θα επιλέξει από τους αγώνες τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις του Kyokushinkai Karate κατά το έτος 2023.

Πιο αναλυτικά η αγωνιστική ημερίδα ξεκίνησε με τις κατηγορίες ΚΑΤΑ και στη συνέχεια με τους Αγώνες ΚΟΥΜΙΤΕ -FULL CONTACT. Οι συμμετέχοντες αθλητές στο

σύνολό τους εντυπωσίασαν με τη μαχητικότητα και το τεχνικό τους επίπεδο όλους τους παρευρισκόμενους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης: τους διαιτητές κ. Νικόλαο Δεληγιάννη, τον κ. Ορέστη Μάμμη και τον κ. Ζάχο Δανιήλ, τη γραμματεία με τις κ. Έμυ Χουτζιούμη, κ. Ελένη Κελαϊδώνη και την κ. Χριστίνα Μπεφάνη, τον προπονητή Sensei Μάριο Στεφάνου, τους προπονητές του Συλλόγου «Άθλησις» κ. Δημήτρη Δημάκη και την κ. Ελένη Γεωργιάδη καθώς και τον κ. Πέτρο Γαβαλά με τη Λέσχη Εθελοντών Βόλου για την ασφαλή κάλυψη των αγώνων.

Ο εκπρόσωπος του συστήματος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν τους προπονητές που συμμετείχαν στην αγωνιστική ημερίδα του Kyokushinkai Karate 2023.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, κ. Γεώργιος Κίτσιος, και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Η Πανελλήνια Οργάνωση του Kyokushinkai karate και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, κ. Ιωάννης Στεφάνου, βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες τους επίσημους προσκεκλημένους για την προσφορά τους στο ελληνικό Kyokushinkai Karate.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου