ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με γνώση η δημιουργία του νέου Ολυμπιακού

με-γνώση-η-δημιουργία-του-νέου-ολυμπια-930917

Σε εκ των υστέρων διαπιστώσεις για το τι έφταιξε τη χρονιά που πέρασε και οδήγησε την ομάδα στο να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην τοπική κατηγορία προχωρούν πολλοί στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος πλέον έχει μπει στη νέα εποχή και έχει γυρίσει σελίδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι άνθρωποι που πλέον θα τρέξουν την ομάδα του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο έχουν κάνει και δημόσια τις δικές τους διαπιστώσεις και γνωρίζοντας τα όποια λάθη έγιναν, θέλουν να μην επαναληφθούν και αγωνιστικά.

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας τη χρονιά που έφυγε, ήταν ότι δεν υπήρχε αντίδραση, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάτι που έγινε και στο τελευταίο ματς της περιόδου στον χαμένο τελικό του κυπέλλου.

Το φαινόμενο αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι από τον Ολυμπιακό έλειπαν ο παίκτης ή οι παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Αυτό είναι σε γνώση της νέας διοίκησης και του νέου προπονητή Στέλιου Αρσένου, που θέλοντας το νέο και καλύτερο, για να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι σε εθνικές κατηγορίες, λειτουργούν με το σκεπτικό ότι αυτοί που θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ θα έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με την ομάδα…

Επίσης η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να δώσει όραμα και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, διατηρώντας σε ένα βαθμό και το βολιώτικο στοιχείο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και υπήρξε και συνάντηση στην Άλλη Μεριά και όπως όλα δείχνουν κάποιοι παίκτες θα έχουν θέση και τη νέα χρονιά.

Θυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν τη χρονιά οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Σιουμουρέκης, Βασίλης Ακριβόπουλος, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Δημήτρης Γιαρλέλης, Γιώργος Σκύφτας, Γιάννης Κοκκώνης και ο τραυματίας Κώστας Καμπέρης.

Από αυτούς πολλοί λίγοι είχαν δελτίο ορισμένου χρόνου, ενώ σίγουρα κάποιοι, ίσως λιγότεροι από τους μισούς, ενδέχεται να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα. Αρχική συμφωνία φαίνεται να υπάρχει με τους Αναστασίου, Καρατσόλη, Θεοδωρόπουλο, Διαμαντόπουλο, που έχουν και εμπειρίες, ενώ αν κάποιοι, που είναι ουσιαστικά «δεσμευμένοι» με δελτίο στον σύλλογο, εκφράσουν τη θέλησή τους να μην συνεχίσουν, η νέα διοίκηση έχει ως αρχή να μην κρατήσει στην ομάδα παίκτες με το ζόρι!

Στο μεταξύ, παράλληλα με τη βολιδοσκόπηση και τις συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε επαφές και για την εξεύρεση και εξασφάλιση χώρων προπόνησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου