ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεκόρ ισοπαλιών ο Αλμωπός

ρεκόρ-ισοπαλιών-ο-αλμωπός-952379

Μία ομάδα που έχει τις περισσότερες με διαφορά ισοπαλίες και στους δύο ομίλους της Σούπερ Λιγκ 2 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό η Νίκη.

Συγκεκριμένα, ο αντίπαλός της, Αλμωπός Αριδαίας, έχει 14 (!) ισοπαλίες σε 25 ματς, μαζί με 5 νίκες και 6 ήττες και μάλιστα στα οκτώ ισόπαλα αποτελέσματα έχει επαναληφθεί οκτώ φορές το 0-0.

Ετσι, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του α’ ομίλου της SL2 με 17 τέρματα παθητικό και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Λάρισας, που έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό, με 15 γκολ.

Επομένως, είναι μία ομάδα που δέχεται και βάζει δύσκολα γκολ και οι μοναδικές φορές που στα παιχνίδια της μπήκαν πάνω από δύο γκολ συνολικά ήταν στις ισοπαλίες με 2-2 με τη Νίκη στον πρώτο γύρο και με την Αναγέννηση Καρδίτσας στον δεύτερο.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να σημειωθεί ότι προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ προηγουμένως είχε χάσει με 2-0 από την ΑΕΛ εκτός έδρας και η τελευταία της νίκη ήταν το 2-0 επί της Βέροιας στις 19/4/23.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου