ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βαλκανικό Καράτε ο Γκοντόπουλος του Μαχητή Αγριάς

στο-βαλκανικό-καράτε-ο-γκοντόπουλος-τ-952342

Για το Μπαρ του Μαυροβουνίου αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Καράτε, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 27ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων 2023.

Οι εν λόγω αγώνες διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Καράτε του Μαυροβουνίου με την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε και θα διεξαχθούν από σήμερα 26 έως την Κυριακή 28 Μαΐου με τη συμμετοχή 11 χωρών με πάνω από 1300 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Τη Θεσσαλία καθώς και την πόλη του Βόλου θα εκπροσωπήσει ο αθλητής του συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ», Γκοντόπουλος Μιχαήλ, και με συνοδό τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη.

Ο Γκοντόπουλος Μιχαήλ θα αγωνιστεί στην κατηγορία Kumite Παίδων 12 ετών -47 κιλά και ευελπιστεί και φέτος σε μια σημαντική διάκριση και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, καθώς πέρυσι κατέκτησε στην 3η θέση στην κατηγορία του.

Η προετοιμασία του αθλητή έγινε υπό την καθοδήγηση του διευθύνοντα προπονητή του Μαχητή, πτυχιούχου Α’ κατηγορίας Καράτε, Κρίσιλα Ιωάννη, με τον οποίο προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονητής του εύχονται καλή επιτυχία καθώς και σε όλη την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου