ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διεκδικεί πρόκριση στον τελικό ο Παπακωνσταντίνου

διεκδικεί-πρόκριση-στον-τελικό-ο-παπα-952337

Ένας μεγάλος τελικός και δυο ημιτελικοί είναι η συγκομιδή για τα γαλανόλευκα κουπιά της πρώτης χθεσινής ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στην πανέμορφη λίμνη του Μπλεντ στη Σλοβενία.

Μια μόλις κούρσα χρειάστηκε η Ευαγγελία Αναστασιάδου, για να κλειδώσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του σκιφ ελ βαρών των γυναικών μεθαύριο Κυριακή. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρυσι στο Μόναχο πήρε την 1η θέση στον προκριματικό και μαζί το μοναδικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, ήταν εξαιρετικός στην 3η προκριματική σειρά του σκιφ Ανδρών και πήρε την 1η θέση, κλειδώνοντας μια θέση στα ημιτελικά του αγωνίσματος που θα γίνουν αύριο το πρωί του Σαββάτου.

Σπουδαία εμφάνιση στον πρώτο τους επίσημο αγώνα έκαναν ο Πέτρος Γκαϊδατζής και ο Πτελεάτης Αντώνης Παπακωνσταντίνου, παίρνοντας την 2η θέση στον προκριματικό του διπλού ελ. βαρών και μαζί την πρόκριση για τον σημερινό ημιτελικό (16.00), εκεί όπου θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα Παρασκευή θα αγωνιστούν τα τέσσερα από τα έξι ελληνικά πληρώματα, τρία σε επαναληπτικούς κι ένα σε ημιτελικό.

Πιο αναλυτικά κατά χρονική σειρά που θα αγωνιστούν (ώρες Ελλάδας):

10:15 Διπλό σκιφ ελ βαρών Γυναικών Επαναληπτικός

11:40 Δίκωπος άνευ Ανδρών Επαναληπτικός

12:10 Σκιφ Γυναικών Επαναληπτικός

16:00 Διπλό σκιφ ελ. βαρών Ανδρών Ημιτελικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου