ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάρηκαν το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη

χάρηκαν-το-παιχνίδι-στη-θεσσαλονίκη-952064

Οι ακαδημίες μπάσκετ του BC Βόλος έπαιξαν με αυτές του Άρη

Φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα υποδομής έδωσαν οι μικροί του BC Βόλος, μεταβαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενούμενοι από τον Άρη.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου των κυανέρυθρων τονίζεται πως:

«Η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη με τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ Αρης, δίνοντας συνολικά έξι παιχνίδια εκ’ των οποίων τα τρία έγιναν στο κλειστό γήπεδο του Χαριλάου και τα άλλα τρία στο θρυλικό «Nick Galis Hall».

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν τις μπασκετικές τους ικανότητες και στα δύο γήπεδα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους των δύο ομάδων.

Η αποστολή έφυγε το πρωί της Κυριακής στις 07:30 από το πρώτο γυμνάσιο Νέας Ιωνίας με τρία λεωφορεία και έφθασε στη Θεσσαλονίκη στις 10:30. Τα παιχνίδια άρχισαν παράλληλα και στα δύο γήπεδα.

Μετά το τέλος του τελευταίου παιγνιδιού οι γονείς και οι αθλητές μας είχανε την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και πρώην καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Ευστράτιο Βαμβακούδη, ο οποίος μίλησε σε παιδιά και γονείς για τον Αρη και την ιστορία του, αλλά και για τα οφέλη του αθλητισμού και του μπάσκετ γενικότερα στις μικρές ηλικίες.

Μετά το τέλος της ομιλίας του η ομάδα μας τίμησε τον κ. Βαμβακούδη με αναμνηστική πλακέτα όπως και την ΚΑΕ Αρης για τη συνεργασία και την προσφορά της στην καλαθοσφαίριση.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά σε όλο το προπονητικό τιμ των τμημάτων με τα οποία αγωνιστήκαμε και στη συνέχεια όλοι μαζί επισκεφτήκαμε το μουσείο του Αρη, που ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Έλσα Παπαδοπούλου και τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Αρη κ. Δημήτρη Μήτσικα για την άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιηθούν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει.

Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας για το ήθος και τον σεβασμό που έδειξαν εντός και εκτός γηπέδων και φυσικά τους τρείς οδηγούς μας για την υποδειγματική τους συμπεριφορά…

Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη σεβασμό ήθος προγραμματισμό και οργάνωση στις μικρές – παιδικές και νεανικές ηλικίες την προσπάθεια μας που αρχίσαμε το 2007».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου