ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατατέθηκε η έφεση της Νίκης Βόλου

κατατέθηκε-η-έφεση-της-νίκης-βόλου-952058

Μετά από δύο συνεχόμενες αναβολές οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν χθες στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Μετά από δύο συνεχόμενες αναβολές, τις οποίες είχε ζητήσει και είχε πάρει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κατατέθηκε χθες η έφεση των κυανόλευκων για τη βαριά τιμωρία τους αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ρεπορτάζ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το θεσσαλικό ντέρμπι είχε διακοπεί με υπαιτιότητα των κυανόλευκων βάσει της πρωτόδικης απόφασης, ενώ τους είχες επιβληθεί και βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αλλά και όχι μόνο.

Η Νίκη Βόλου πέρα από το γεγονός πως έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά τιμωρήθηκε και με αφαίρεση δύο βαθμών, και πλέον περιμένει τις επόμενες ημέρες την απόφαση της έφεσης.

Το μόνο βέβαιο τη δεδομένη στιγμή είναι πως το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών βάσει της πρωτόδικης τιμωρίας, ενώ θα απομένει ακόμη μία αγωνιστική χωρίς φιλάθλους.

Το νομικό τμήμα της κυανόλευκης ΠΑΕ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος και στηρίχθηκε στην έφεσή του σε δύο ζητήματα. Αρχικά στη μείωση του προστίμου, που αγγίζει τις 30.250 ευρώ, κι εν συνεχεία στο να μην θεωρηθεί η Νίκη ως υπαίτια για τη μη συνέχιση του παιχνιδιού.

Εξάλλου η κυανόλευκη πλευρά, παρόντων των Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη ήταν εκείνη που προσπάθησε και κατάφερε να πετύχει την εκκένωση του γηπέδου από φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία δήλωνε πως αδυνατούσε να απομακρύνει τους «φιλάθλους» των «φιλοξενούμενων» της ΑΕΛ.

Η απόφαση πλέον αναμένεται ίσως και την ερχόμενη Δευτέρα και το μοναδικό δεδομένο για την ώρα είναι πως η Νίκη δεν θα έχει τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Αλμωπό την Κυριακή.

Εφόσον υπάρξει «δικαίωση» μέσω της έφεσης οι κυανόλευκοι δεν αποκλείεται να δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι με κόσμο απέναντι στον Πανσερραϊκό, για την μεθεπόμενη (29η) αγωνιστική.

Από κει και πέρα, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους κυανόλευκους να προέρχονται από το διπλό στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό.

Μοναδική απουσία είναι αυτή του Νίκου Μπουργάνη, με τον Βολιώτη τερματοφύλακα να έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό του ώμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου