ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Βόλος: «Παραμένουμε ουδέτεροι, χωρίς ν’ ανέβουμε σε άρμα»

παε-βόλος-παραμένουμε-ουδέτεροι-χωρ-911076

Η ΠΑΕ Βόλος συνεχάρη τις ομάδες που πήραν το ευρωπαϊκό εισιτήριο με ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει ότι θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση και δεν θα ανέβει ποτέ σε κανένα άρμα. Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ευχή όλων μας να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Αλλωστε είναι υποχρέωσή τους μέσω της βαθμολογικής τους συγκομιδής, να βγάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Οσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, και τους συσχετισμούς που επιδιώκουν κάποιοι να σχηματίσουν, η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνει ουδέτερη και δεν πρόκειται να «ανέβει» σε κανένα άρμα.

Ο Βόλος θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση και να πράττει ΜΟΝΟ με βάση το συμφέρον της ομάδας μας.

Και για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει τους υπολογισμούς, χρεώνοντας την ομάδα του Βόλου είτε στους μεν είτε στους δε, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι στις προσθαφαιρέσεις να υπολογίζουν 13 ομάδες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου