ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον θάνατο 45χρονου οπαδού της ΑΕΚ ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

τον-θάνατο-45χρονου-οπαδού-της-αεκ-ερευν-951563

Ο 45χρονος φίλος της Ένωσης, γνωστός στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από συνοπαδούς του έξω από το γήπεδο της ομάδας του, την παραμονή της φιέστας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τον θάνατο ενός 45χρονου οπαδού της ΑΕΚ ερευνά η ΕΛΑΣ, αναζητώντας τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 45χρονος φίλος της “Ένωσης”, γνωστός στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα, φέρεται να δέχθηκε επίθεση έξω από το γήπεδο της ομάδας του, το Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο 45χρονος βρισκόταν με τη σύντροφό του σε πάρτι που έγινε στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, μία μέρα πριν η ΑΕΚ πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Superleague.

Εκεί, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, φέρεται να διαπληκτίστηκε με νεότερης ηλικίας συνοπαδούς του, οι οποίοι του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού.

Στις 18 Μαΐου πήρε εξιτήριο από το “Γεννηματάς”, ενώ το ίδιο βράδυ πήγε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε. Μέχρι και εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξε καμιά αναφορά περί ξυλοδαρμού, ούτε από το νοσοκομείο αλλά ούτε και από μάρτυρες.

Μετά από καταγγελίες από άλλους οπαδούς της ΑΕΚ, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας διενεργεί προανάκριση.

Οι αρχές ζήτησαν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

ΑΕΚ

Τι αναφέρει σελίδα οπαδών της ΑΕΚ στο Facebook

Η σελίδα φίλων με όνομα “Της Σκεπαστής τα Κάγκελα”, αναφέρεται στο περιστατικό σε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις.

Η πρώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το σκηνικό πλέον έχει γίνει γνωστό, τραγικό σκηνικό και έρχεται να προστεθεί σε όλη εκείνη την φάση που κάποιοι έχουν αυτοανακυρυχθεί σερίφηδες στο φαντασιακό αύτονομο Σεριφάτο της Φιλαδέλφειας και του κόσμου της Α.Ε.Κ.

Δυστυχώς πλέον έχουμε αίμα που κύλησε και πάγωσε… και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από το απλά κάνουμε νταηλίκια σε… συν-οπαδους, ΑΕΚτζήδες ρε, για να τους συνετίσουν ή για να τους πάρουν το πανό.

Η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να ανοίξει και εδώ τις κάμερες, γιατί ό,τι έγινε, έγινε στον δικό της χώρο επίβλεψης και σε εκδήλωση με την άδειά της, εκτός αν νομίζει ότι καθάρισε με μια πιξελιασμένη φωτογραφία ενός μπούλη, που όπως λένε αυτός πέταξε την μια ναυτική που τραυμάτισε σοβαρά έναν ΑΕΚτζή που ήταν αμέριμνος στο άλλο πέταλο και χωρίς φυσικά η ΠΑΕ να μπει καν στον κόπο να ζητήσει μια συγγνώμη και να δώσει και το όνομά του, έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι, τι καπνό φουμάρει και αν θα ξαναμπεί ή όχι.

Μια πιξελιασμενη φωτογραφία είναι άραγε αρκετή ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθουν παρόμοιο ή παρόμοια περιστατικά; Δυστυχώς κύλησε αίμα στο νέο μας Γήπεδο…”.

Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης για τον συμβάν, η σελίδα αναφέρει:

“Επειδή πολλοί φίλοι της σελίδας έχουν στείλει διάφορα μηνύματα για το τι έγινε, οφείλω απλά να καταθέσω το συμβάν. Το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τις ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν την Κυριακή ή τον πιξελιασμένο μπούλη που έβγαλε στην φόρα χωρίς όμως όνομα η ΠΑΕ.

Το Σάββατο παραμονές του μεγάλου αγώνα και ελάχιστες ώρες πριν στεφθεί Πρωταθλήτρια η Α.Ε.Κ. έγινε πάρτι στο περιβάλλοντα χώρο του Γηπέδου, προς το Άλσος. Εκεί παρευρέθηκε ο Χρόνης με την κοπέλα του και σε κάποια στιγμή που διαπληκτίστηκαν κάποιοι “άγνωστοι σερίφηδες”, άγνωστοι λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής, θεώρησαν σωστό αντι να ηρεμήσουν τα πράγματα και όλοι μαζί να συνεχίσουν το πάρτι να επιτεθούν με βάναυσο τρόπο στον Χρόνη με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εγκεφαλικές κακώσεις και να κληθεί ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μερικές μέρες μετά καθώς επέστρεψε σπίτι άφησε την τελευταία του πνοή. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη διενεργείται έρευνα από το Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας. Σίγουρα ο “χαμός” αυτός του Χρόνη με τον τρόπο που έγινε σκιάζει με τον χειρότερο τρόπο όλη την χαρούμενη ατμόσφαιρα που μέρες τώρα σκέπαζε την Φιλαδέλφεια…”.

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου