ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο και καθοριστικό ματς για Μαγνησιακό

πρώτο-και-καθοριστικό-ματς-για-μαγνησ-951479

Μετά την κατάκτηση τριών πόντων άνευ αγώνα και το ρεπό του, ο Μαγνησιακός δίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ως πρωταθλητής ΕΠΣΘ τον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού, πρωταθλητή της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ανόδου σε ματς που ξεκινά στις 17.00 στο «Παντελής Μαγουλάς», το οποίο θα έχει ως έδρα για τρεις αγώνες, τον σημερινό και αυτούς με Κιλελέρ και Μετέωρα.

Οι Βολιώτες, που θεωρούνται φαβορί, προκειμένου να καταλάβουν τη μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, που δίνουν το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, έχουν ήδη τρεις βαθμούς από το ματς που πήραν στα χαρτιά με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Γρεβενών. Ετσι, αν επικρατήσουν σήμερα, ξεπερνούν τον Αστέρα Σταυρού που έχει τέσσερις και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Μαγνησιακός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τη σημερινή αναμέτρηση με προπόνηση στο δικό του γήπεδο, ενώ προχθές Δευτέρα προπονήθηκε για πρώτη φορά στο Π. Μαγουλάς.

Να τονιστεί ότι όλα τα παιδιά της ακαδημίας του Μαγνησκακού καλούνται να βρίσκονται στις 16:15′ έξω από την κερκίδα του γηπέδου, επί της οδού Μαιάνδρου, φορώντας τη στολή της ομάδας. Θα συνοδεύονται από τους προπονητές τους και θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι Παραδεισόπουλος, Μερτζεμέκης, Τσικλητάρη από τον σύνδεσμο Πιερίας αποτελούν το διαιτητικό τρίο στο σημερινό παιχνίδι, ενώ σε ό,τι αφορά τη γενική είσοδο ορίστηκε στα πέντε ευρώ, τη στιγμή που για τις γυναίκες και τα παιδιά, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το σημερινό πρόγραμμα (3η, 17:00)

Αστέρας Καρδίτσας-Α.Σ. Μετέωρα

Γιαννακός, Αλπάντης,

Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Παγωνόπουλος (ΕΠΣΘ)

Μαγνησιακός-Αστέρας Σταυρού

Παραδεισόπουλος, Μερτζεμέκης,

Τσικλητάρη (Πιερίας)

ΑΕ Κιλελέρ-ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 ά.α.

Ρεπό: Εορδαϊκός

Βαθμολογία

  1. Εορδαϊκός 6 (5-0)
  2. Αστέρας Σταυρού 4 (2-0)
  3. Μαγνησιακός 3 (3-0)
  4. ΑΕ Κιλελέρ 3 (4-0)
  5. Α.Σ. Μετέωρα 1 (0-4)
  6. Αστέρας Καρδίτσας 0 (0-4)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου