ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος οι Φραγκούλης και Βούλγαρης από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου

τέλος-οι-φραγκούλης-και-βούλγαρης-από-951355

Τη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Φραγκούλη και τον συνεργάτη του Νίκο Βούλγαρη ανακοίνωσε ο Πύρασος. Αναλυτικά: “Ανακοινώνουμε ότι με τη λήξη της σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε η συνεργασία του συλλόγου μας με τον προπονητή Δημήτρη Φραγκούλη και τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Βούλγαρη.

Τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί έδειξαν συνέπεια και ήθος στα καθήκοντά τους, υπηρέτησαν τον Πύρασο με εργατικότητα και τίμησαν την ομάδα μας, συνεισφέροντας στο καλό κλίμα, στη σωστή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας και στο χτίσιμο της ομάδας κυρίως με νεαρούς παίκτες από τη Νέα Αγχίαλο. Τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στους αγωνιστικούς χώρους”.

Ο Δημήτρης Φραγκούλης δήλωσε στο pyrasos.com: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Πυράσου και τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Μόσδρομο για την ευκαιρία που μου έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι να ηγηθώ της νέας προσπάθειας της ομάδας, μετά από 11 χρόνια απουσίας μου από τη Μαγνησία για επαγγελματικούς λόγους.

Θέσαμε ως στόχο σε μία μεταβατική σεζόν τη δημιουργία ενός εντελώς νέου κορμού παιχτών με βάση τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας και την τόνωση του αγχιαλίτικου στοιχείου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Θεωρώ λοιπόν επιτυχημένη την προσπάθεια, καθώς ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Επίσης με βάση τα στατιστικά των αγώνων είχαμε μια μόνιμη παρουσία 6-7 γηγενών παιχτών στην ενδεκάδα, ενώ 20 από τους 31 ποδοσφαιριστές που κατέγραψαν συμμετοχή σε επίσημο αγώνα προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο με τους μισούς από αυτούς να έχουν θητεύσει στις ακαδημίες του συλλόγου. Ενόψει της νέας σεζόν θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη μου Νίκο Βούλγαρη, όλους τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της διοίκησης για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Είμαι βέβαιος ότι ο Πυρασος θα συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια και εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Εις το επανιδείν”.

Ο Νίκος Βούλγαρης δήλωσε στο pyrasos.com: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τη διοίκηση του Πυράσου που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το πρώτο μου βήμα στη νέα ποδοσφαιρική διαδρομή που θέλω να ακολουθήσω. Στην συνέχεια να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφο Φραγκούλη Δημήτρη για τη συνεργασία μας και τέλος όλους τους παίχτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη χρονιά.

Στον Πύρασο βρήκα παλιούς φίλους κι έκανα και νέους. Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα, αλλά πιστεύω πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Εύχομαι στον Πύρασο τα καλύτερα! Εις το επανιδείν”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου