ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέλνουν Καραγιάννη στον Βόλο

στέλνουν-καραγιάννη-στον-βόλο-951042

Σε μήνα δημιουργίας πιο ισχυρής ομάδας μπαίνουν οι κυανέρυθροι, οι οποίοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 26/6

Στο στάδιο του σχεδιασμού της νέας χρονιάς βρίσκεται ο Βόλος, ο οποίος εκτός από τις έως τώρα αποχωρήσεις παικτών που έχει ανακοινώσει, κινείται για την ενίσχυση και δημιουργίας μιας πιο ισχυρής ομάδας.

Μέχρι σήμερα η βολιώτικη ΠΑΕ έχει ανακοινώσει μόνο αποχωρήσεις με τους Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Μίκαελ Τσίρινος, Νίκολα Μεσκίδα, Αρούνα Σι, Παναγιώτη Αυγερινό να λύνουν τη συνεργασία τους και να μην συνεχίζουν στην ομάδα, ενώ νωρίτερα παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπόρις Κλέιμαν, Ζοάο Εσκοβάλ και δεν αναμένεται ανανέωση για τον Μάτιτς Κότνικ που τελειώνει το συμβόλαιό του και τον Φελίπε Πιρές που λήγει ο δανεισμός του από την Ντνίπρο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, ενώ έχει κυκλοφορήσει και σενάριο ενδιαφέροντος ομάδων για απόκτηση του νεαρού διεθνή Δημήτρη Μεταξά και σίγουρο είναι πως η ενίσχυση θα αφορά όλες τις γραμμές και ότι έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Μάλιστα στόχος στην ΠΑΕ Βόλος είναι η μεταγραφική ενίσχυση να γίνει κατά 90% μέχρι τις 26 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά που φέτος εκτός από την Πορταριά πιθανότατα θα γίνει και στην Ολλανδία.

Στην ΠΑΕ Βόλος περιμένουν μέσα στον επόμενο μήνα να έχουν οριστικοποιήσει τις μεταγραφές, καθώς από καιρό κινούνται τόσο στην ελληνική, όσο και στη ξένη ποδοσφαιρική αγορά για παίκτες και έχουν γίνει και συμφωνίες, αλλά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων των παικτών με τις τωρινές τους ομάδες. Άλλωστε, ο Βόλος μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να κινείται μεθοδικά από νωρίς και να προχωρά στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πρώτα έχουν περάσει από το… μικροσκόπιο των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το σκάουτινγκ.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας και εκτός από την Ιβηρική, τη βόρειο Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Επίσης από τον ελληνικό χώρο ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει επαφές είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ Γιώργος Μύγας, ο οποίος αγωνίζεται από το 2021 στον Ιωνικό και φέτος πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με την ομάδα της Νίκαιας, η οποία γνώρισε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μύγας έχει αγωνιστεί για έξι χρόνια στον Παναιτωλικό, έπαιξε επίσης στην Πολωνική Ζαγκλέμπιε Σοσνόβ (Α’ κατηγορία), ενώ πριν πάρει μεταγραφή για τον Ιωνικό αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στον Λεβαδειακό.

Ακόμη μεταγραφικά σενάρια έρχονται και από την Κύπρο που σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkida.net ο Βόλος ήταν από καιρό σε προχωρημένες επαφές με τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, το κυπριακό μέσο αναφέρει πως η ομάδα της Μαγνησίας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα του Ακρίτα και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του προκειμένου να αποτελέσει το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα για το καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΠΟΕΛ, έχει παίξει σε ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό Λευκωσίας και τη φετινή σεζόν με τον Ακρίτα Χλώρακας έχει 24 συμμέτοχές στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος. Επίσης, με τον Βόλο έχει εμπλακεί και το όνομα του 22χρονου μέσου Ραφαήλ Μάμα που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία όμως έχει συμβόλαιο που λήγει το 2025.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου