ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Βόλος

σε-ρυθμούς-κυπέλλου-ο-βόλος-951032

Ο «πολυδιαφημιζόμενος» τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 24/5 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο και τόσο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας όσο και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – ΠΑΟΚ», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των δύο ομάδων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι, λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία μόνο περιορισμένου αριθμού διαπιστευμένων προσώπων, θα ληφθούν τα ανάλογα αστυνομικά μέτρα στην πόλη για την αποφυγή προσέγγισης του σταδίου από άτομα που δεν διαθέτουν σχετική διαπίστευση».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Παρά την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό κατέστη ανέφικτο για λόγους που υπερβαίνουν την επιθυμία μας. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, στην τελική σύσκεψη της Τετάρτης (17/5) στον Βόλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξάντλησε κάθε περιθώριο, ωστόσο το σχετικό πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού δυστυχώς δεν διαφοροποιήθηκε.

Ως εκ τούτου και με δεδομένες τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, της Αστυνομίας και του αρμόδιου υπουργείου, είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε στους φιλάθλους μας πως δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οποιουδήποτε εκτός από τους ελάχιστους ονομαστικά διαπιστευμένους των δύο ΠΑΕ και της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει καμία πρόσκληση, δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο οποιοσδήποτε άλλος πλην αυτών.

Επιπλέον, την ημέρα του τελικού θα υπάρχουν στις εισόδους της πόλης αστυνομικοί έλεγχοι και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν εκτός από τους διαπιστευμένους να προσεγγίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη του Βόλου την Τετάρτη και να προστατέψουν την ομάδα και τον εαυτό τους από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση».

Τελευταία στιγμή του Ολιβέιρα

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο την ΑΕΚ φτάνει στο τέλος της…

O Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της χθεσινής (22/5) προπόνησης του «δικέφαλου του Βορρά» και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά για μια ακόμα ημέρα.

Έτσι, η συμμετοχή του Πορτογάλου επιθετικού στον αυριανό τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μάθει αν μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του ή όχι.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Σήμερα, Τρίτη (23/5) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο. Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, ενώ την ομάδα θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Χωρίς νέα προβλήματα η ΑΕΚ

Για τον αυριανό τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ φορτσάρει και η ΑΕΚ. Μάλιστα, στα ευχάριστα για την «Ένωση» είναι ότι δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Κάτι που ίσχυσε και μετά την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες. Έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Σέρχιο Αραούχο. Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου του Αργεντινού τεχνικού ενόψει του τελικού θα λάβει χώρα σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης (23/5, 13:30) στο «Σεραφείδειο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου