ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απαράδεκτος ο Τσιτσιπάς, μετά τον πατέρα του, έβρισε και τη μητέρα του σε αγώνα

απαράδεκτος-ο-τσιτσιπάς-μετά-τον-πατέ-950224

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Μεντβέντεφ δέχτηκε μπρέικ σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο σετ, με τον Ρώσο αντίπαλο του να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ. Ο Έλληνας τενίστας, όταν πήγε προς τον πάγκο του ήταν έξω φρενών με τη μητέρα του, Γιούλια, η οποία στη διάρκεια του γκέιμ τού έλεγε κάποια πράγματα στα ρωσικά.

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου!».

Ο Τσιτσιπάς είχε εξυβρίσει και τον πατέρα του σε αγώνα στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέφυγε και μετά από break που δέχθηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ από τον αντίπαλο του έκανε τρομερή επίθεση προς το μέρος του πατέρα του.

«Είσαι μ@λ@κ@ς» είπε ο Στέφανος προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, στον οποίο στη συνέχεια είπε «φύγε».

Είναι απορίας άξιο πραγματικά πώς αυτός ο αθλητής, όσο μεγάλος κι αν είναι, μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου