ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δουλεύει» από καιρό για την ενίσχυση η ΠΑΕ Βόλος

δουλεύει-από-καιρό-για-την-ενίσχυση-949843

Ο Βόλος, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 6η θέση, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το ρόστερ της νέας περιόδου και ήδη έχουν ανακοινωθεί αποχωρήσεις, ενώ πολύ νωρίτερα έχει ξεκινήσει ο «εντοπισμός» των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα και δεν θα είναι λίγοι…

Από τη στιγμή μάλιστα που η προεργασία για εντόπιση συγκεκριμένων στόχων έχει αρχίσει από τον Ιανουάριο και με ταξίδια στο εξωτερικό, η ΠΑΕ Βόλος θα περάσει στο επόμενο στάδιο και στη διαδικασία επαφών.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες αρχικές συμφωνίες αλλά και παίκτες που έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Το σίγουρο είναι ότι η ενίσχυση αφορά σε όλες τις γραμμές και θα ξεκινήσει από τους τερματοφύλακες, καθώς οι Μπόρις Κλέιμαν, Παναγιώτης Αυγερινός είναι ήδη παρελθόν όπως και ο Μάτιτς Κότνικ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει.

Μοναδικός γκολκίπερ έχει μείνει ο 23χρονος Σίμος Παπαδόπουλος, που πέρσι έπαιξε 7 ματς και έχασε τη φετινή χρονιά λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη σε προπόνηση στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι Τάσος Τσοκάνης, Ζαν Πιερ Μπαριέντος, Δημήτρης Μεταξάς, Νικολάι Άλχο, Μίλος Ντέλετιτς, Αντόνιο Λούνα, Χρήστος Σιέλης, Γιούχα Πίρινεν, Εντσο Γκάγκι, Κυριάκος Ασλανίδης, Στάθης Τάχατος, Σαράντης Τσελεμπάκης, Αντώνης Οικονομόπουλος, Συμεών Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Καρτάλης, Εργκους Κάτσε, Θανάσης Τριανταφύλλου είναι τώρα στο ρόστερ, χωρίς να αποκλείεται κάποιοι να αποχωρήσουν…

Γενικότερα η ομάδα του Βόλου έχει στον σχεδιασμό της αρκετές μεταγραφές, μετά και την ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με τους Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, Μίκαελ Τσιρίνος, Νικολά Μεσκίδα, Αρούνα Σι και Παναγιώτη Αυγερινό, κι ενώ πιο πριν παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπόρις Κλέιμαν, Ζοάο Εσκοβάλ, Γιώργος Κούτσιας σε συνδυασμό με το ότι τελειώνει το συμβόλαιο του Κότνικ και ο δανεισμός του Φελίπε Πιρές από την Ντνίπρο.

Ο Βόλος έχει κάνει κάποιες ποιοτικές προεπιλογές που μπορεί να αποτελέσουν μεταγραφές από 1η Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια ονόματα…

Μια από τις περιπτώσεις που «τρέχει» η ομάδα της Μαγνησίας είναι του Γιώργου Μύγα, καθώς οι δύο πλευρές λέγεται πως είναι και πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος μπακ την περσινή σεζόν έπαιξε στον Ιωνικό με τον οποίον «έγραψε» 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όμως οι Νικαιώτες φέτος δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό.

Ο Γιώργος Μύγας, που είναι από την Αμφιλοχία, τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Παναιτωλικό όπου πανηγύρισε άνοδο στη Super League 1 στην πρώτη του χρονιά, για να μείνει άλλες πέντε σεζόν, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Πολωνία, για να παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς στη Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιτς και πριν τον Ιωνικό πέρασε και από τον Λεβαδειακό, έχοντας συνολικά 138 συμμετοχές στην Superleague και 46 στη Β’ Εθνική.

Μπαράζ με ΑΕΚ η Κ-17

Η ομάδα Νέων Κ17 του Βόλου έχει σήμερα (13:00) αγώνα μπαράζ για τις διοργανώσεις υποδομών της Superleague με την ΑΕΚ στη Λαμία.

Με νίκη σήμερα η Κ-17 του Βόλου θα προκριθεί στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ17, που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 8 και στις 11 Ιουνίου μαζί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Στο σημερινό μπαράζ Βόλος-ΑΕΚ διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Σεραφείμ Γάκο και Θόδωρο Δόδολα, όλοι από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο Final-4 των Κ17 τον Ιούνιο οι ημιτελικοί που προέκυψαν μετά από κλήρωση είναι: Ολυμπιακός-Άρης και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή Βόλος και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου