ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο αθλητές από τον Βόλο θα αγωνιστούν στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

δύο-αθλητές-από-τον-βόλο-θα-αγωνιστούν-949840

Την πόλη του Βόλου και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν αγωνιστικά στο 36ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του kyokushinkai karate 2023 στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων – εφήβων σε knock-down αγώνες πλήρους επαφής, τόσο ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας οργάνωσης kyokushinkai karate Ιωάννης Στεφάνου προπονητής του συλλόγου kyokushinkai karate Βόλου (Παγασών 119), όσο και οι αθλητές Σοφία Μπουτιούκ και Ανδρέας Μπουτιούκ.

Το εν λόγω πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα Σάββατο και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 21 Μαΐου στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας με τη συμμετοχή 29 και πλέον κρατών.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου έλαβε χθες μέρος στη συνάντηση των αρχηγών εκπροσώπων και στο σεμινάριο εξετάσεων διαιτησίας καθώς είναι και ευρωπαϊκός διαιτητής, καταθέτοντας πρόταση ανάληψης πρωταθλήματος για τη χώρα μας.

«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας και ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστούν θερμά τον χορηγό για την αμέριστη οικονομική βοήθειά του με την εταιρία Eco Technical Solutions με τους κ. Α. ΣΟΥΚΙΑ & ΧΑΡΒΑΛΑ, και το ταξιδιωτικό γραφείο Volos Travel για την εξυπηρέτηση των αεροπορικών εισιτηρίων. Τέλος, εύχονται καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή μας», τονίζεται σε ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου