ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την επόμενη μέρα «σχεδιάζουν» στον Ολυμπιακό Βόλου

την-επόμενη-μέρα-σχεδιάζουν-στον-ολ-913689

Με την ολοκλήρωση όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου, ήδη γύρισε η σελίδα της πιο αποτυχημένης περιόδου και πλέον άρχισε να σχεδιάζεται η «διαφορετική» επόμενη περίοδος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το διαφορετικό φυσικά έγκειται στο ότι ο Ολυμπιακός μετά τον δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό του τη νέα χρονιά θα κάνει νέο ξεκίνημα στο τοπικό πρωτάθλημα με νέα διοίκηση, νέο προπονητή και νέα όνειρα.

Όπως όλα δείχνουν, πολλοί θα είναι και οι νέοι παίκτες τη σεζόν 23-24 με το σκεπτικό ότι αυτοί που θα απαρτίζουν το νέο ρόστερ θα έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με την ομάδα…

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν τη χρονιά οι Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κώστας Σιουμουρέκης, Βασίλης Ακριβόπουλος, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Δημήτρης Γιαρλέλης, Γιώργος Σκύφτας, Γιάννης Κοκκώνης, ο τραυματίας Κώστας Καμπέρης, ενώ και ο Μάκης Κοφινάς από την ομάδα Νέων ήταν στην αποστολή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Απ’ αυτούς πολλοί λίγοι είχαν δελτίο ορισμένου χρόνου, ενώ σίγουρα κάποιοι, ίσως λιγότεροι από τους μισούς, ενδέχεται να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Από τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει μπει στη νέα εποχή, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει περάσει διοικητικά σε επιχειρηματίες εκτός Βόλου που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος και με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς να έχει αρχίσει, έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τώρα δεν θα υπάρχουν λόγια, αλλά έργα…

Άλλωστε ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, που πλέον είναι το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας, στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός, όταν και πήρε την έγκριση της διαχείρισης και λειτουργίας του τμήματος για τέσσερα χρόνια, ανέφερε «ο στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα Γ’ Εθνικής στην Α’ ΕΠΣΘ, ώστε, όταν ανέβει, με 4-5 προσθήκες να είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί στη Γ’ Εθνική», τονίζοντας μάλιστα πως θέλει έτσι να έρχεται και να καμαρώνει ο μέσος οπαδός και ο μέσος φίλαθλος, όπου κι αν παίζουν οι ερυθρόλευκοι, ενώ ευχήθηκε να φέρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του μία κατάσταση που θα γεννήσει και νέες γενιές οπαδών.

Το ξεκίνημα της νέας εποχής του Ολυμπιακού Βόλου ήταν άλλωστε ενθαρρυντικό πριν 10 ημέρες, όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Βολιώτη τεχνικού Στέλιου Αρσένου, για να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι ψηλότερα. Στην ανακοίνωση μάλιστα είχε τονιστεί πως ο Στέλιος Αρσένος θα έχει εκτεταμένες αρμοδιότητες στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ υπάρχει και ρήτρα αυτόματης ανανέωσης της συνεργασίας με την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ο Στέλιος Αρσένος γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ και τη χρονιά που πέρασε και θα είναι αυτός που θα εισηγηθεί στη διοίκηση ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραμείνουν στον σύλλογο, ενόψει της επόμενης περιόδου.

Επίσης το δικό του μήνυμα για τους παίκτες της ομάδας τη νέα χρονιά έδωσε στην προχθεσινή του τοποθέτηση και ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναφέροντας: «Όλοι οι παίκτες μας, νέοι και παλιοί, θα κριθούν τη νέα αγωνιστική χρονιά 2023- 2024, όταν θα έχουν μια διοίκηση που θα πέφτει πρώτη στη φωτιά για εκείνους και στη συνέχεια θα περιμένει να πέσουν κι εκείνοι στη φωτιά γι’ αυτήν. Όποιος παίκτης δεν θα το κάνει του χρόνου, θα υπόκειται και στις συνέπειες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου