ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή o Ατρόμητος Νέας Ιωνίας (30 pics)

σήκωσε-την-κούπα-του-πρωταθλητή-o-ατρόμ-949801

Ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας κατάφερε στην πρώτη χρονιά της ιστορίας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ και να ανέβει πανηγυρικά στη Β’ Τοπική.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Χθες, η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα έκανε τη δική της φιέστα, καθώς στο γήπεδο του Σαρακηνού και μετά από φιλικό στο γήπεδο του Σαρακηνού με την ομώνυμη ομάδα, της έγινε η απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας της Γ’ ΕΠΣΘ από τον πρόεδρο της Τοπικής Ενωσης, Μίλτο Καλόγηρο. Επίσης έγινε και απονομή μεταλλίων από τους κ.κ. Βελάνη και Λαμπρογιώργο.

Από τη μεριά του Ατρομήτου έδωσαν το παρών οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιάννης Παπακώστας, Δημήτρης Κοτσοδόντης, Τάσος Κωτούλας, Μπάμπης Ματθαίου, Παναγιώτης Φραγκούλης, Κώστας Ντελάκος, Νίκος Μπουρνάκης, Παναγιώτης Κουτσιανάκης, Κωνσταντίνος Γιαννακούρας, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Κυριάκος Τρισκογιάννης, Γιώργος Μπέτας, Γιάννης Μεγάλης, Βαγγέλης Ζαχείλας, Νίκος Λίτσης, Γιώργος Μαστακούλης.

Ελειπαν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων οι Δημήτρης Λαρίσης, Νίκος Φωλίνας, Χρήστος Μπουρνάκης, Γιάννης Δούμος, Γιώργος Καπούλας, Παύλος Γεώργογλου και Αλέκος Αμούτσιας.

Μετάλλιο πήραν ο παίκτης-προπονητής Ανέστης Μαστακούλης, τα μέλη της διοίκησης Λευτέρης Μαστακούλης (πρόεδρος), Βάσω Μεταξά, Αλέξης Μαστακούλης, Μάκης Ράιος, Κώστας Βάιος, αλλά και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Μπέτας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του taxydromos.gr (κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για μεγέθυνση):

Ο παίκτης-προπονητής Ανέστης Μαστακούλης

Όλοι οι παίκτες του Ατρομήτου πήραν μετάλλιο
Από αριστερά οι κ.κ. Βελάνης, Λαμπρογιώργος και Δαλούκας
Ο πρόεδρος Λευτέρης Μαστακούλης δεξιά και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Μπέτας
Η Βάσω Μεταξά παρουσίασε την εκδήλωση
Οι ποδοσφαιριστές Παπαδόπουλος, Τρισκογιάννης και Μπουρνάκης μαζί με τον Μίλτο Καλόγηρο, που είναι έτοιμος να απονείμει το κύπελλο, και τον πρόεδρο του Ατρομήτου Ν.Ι., Λευτέρη Μαστακούλη
Οι παίκτες του Ατρομήτου σηκώνουν το κύπελλο

Αναψαν και καπνογόνα στους πανηγυρισμούς οι παίκτες του Ατρομήτου
Τα αδερφιά Μαστακούλη, Ανέστης (αριστερά) και Γιώργος, με το κύπελλο του πρωταθλητή

Οι παίκτες του Ατρομήτου ποζάρουν με το κύπελλο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου