ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος στην πιο αποτυχημένη χρονιά του Ολυμπιακού

τέλος-στην-πιο-αποτυχημένη-χρονιά-του-949344

Με τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣΘ ολοκληρώθηκε αγωνιστικά η πιο αποτυχημένη περίοδος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που μετά και τον δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό του τη νέα χρονιά θα κάνει ξεκίνημα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίον κέρδισε δίκαια 1-0 στην παράταση ο Θησέας, ο Ολυμπιακός πρόσφερε μια ακόμη απογοήτευση στον κόσμο του, που συνειδητοποίησε πλέον πως τους αγώνες δεν τους κερδίζει η ομάδα με ιστορία, με βαριά φανέλα με καλό brand name, αν δεν υπάρξει προσπάθεια, πίστη και πάθος!

Εν τω μεταξύ, τη διαπίστωση πως πέρασε η πιο αποτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε με δήλωσή του και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και θα κληθεί να ξαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Μάλιστα στην τοποθέτηση του ο νεαρός δικηγόρος, αφού έκανε λόγο για ένα ποδοσφαιρικό «Βατερλό», τονίζοντας πως κάποιοι έχουν ευθύνες, κάλεσε κάθε Ολυμπιακό σε συσπείρωση και υποσχέθηκε μια ποδοσφαιρική ομάδα, μαχητική, περήφανη, που ακόμα κι αν χάνει, θα το κάνει με το κεφάλι ψηλά….

Ανακοινώσεις οργανωμένων

Η αποτυχία και στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ έφερε και ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών που εξέφρασαν την απογοήτευση για την πικρία που πήραν από την ομάδα για μία ακόμη φορά τη φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση των «Malavetas»: «Το κερασάκι στην τούρτα σε μία χρονιά τραγική σε όλους τους τομείς ήταν η εμφάνιση της ομάδας.

Το μόνο που ζητήσαμε από τους παίκτες ήταν μια μικρή χαρά σε μία χρονιά γεμάτη πίκρα και τελικά τι πήραμε;

Μια ομάδα που έκανε αγγαρεία μέσα στο γήπεδο και δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ, με τον Θησέα να σηκώνει δίκαια το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Ο μόνος που μπήκε με τσαμπουκά, πάθος και αυστριακή ψυχή στο γήπεδο ήταν ο κόσμος και για ακόμα μια φορά έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι. Ας είναι η χρονιά που θα μας βρει στο τοπικό η αρχή της αναγέννησης της ομάδας μας. Εμείς θα είμαστε εκεί».

Η ανακοίνωση των Austrian Boys: «Τέλος σε μια τραγική χρονιά, σε μια χρονιά που οι παίχτες μας έβλεπαν σαν αγγαρεία το κάθε ματς ξεχωριστά με αποκορύφωμα τη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) τραγωδία… Όχι για τελικό δεν έδειχνε η εικόνα της ομάδας μας, αλλά ούτε για φιλικό προετοιμασίας Αύγουστο μήνα.

Λάθη πολλά από όλους πλην του κόσμου που πάντα ήταν παρών στη φετινή χρονιά και στήριζε αυτό το συνονθύλευμα. Η νέα χρονιά μας βρίσκει στο τοπικό για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Όλοι εμείς, ο κόσμος της ομάδας, η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου, θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια και ας ελπίσουμε να είναι η χρονιά ορόσημο, η οποία θα δείξει τον δρόμο και το όραμα για την ψυχική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας. Βόλος και στο τοπικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο κόσμος του!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου