ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα με το «έτσι θέλω» για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

ηττα-με-το-έτσι-θέλω-για-τις-κορασίδε-944157

Στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος) στα Γιάννενα οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου υπέστησαν σήμερα ήττα με 52-51 από τον οικοδεσπότη ΠΑΣ Γιάννενα με το έτσι θέλω, με συνέπεια να χάσουν πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Οι Βολιώτισσες με ένα 0-4 με καλάθια των Λογοδότη και Καραστάθη μείωσαν στο τελικό 52-51, καθώς δεν τις άφησαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Κι αυτό γιατί, ενώ απέμεναν 2 δευτερόλεπτα και 2 δέκατα, για να ολοκληρώσει την επίθεσή του ο ΠΑΣ Γιάννενα, και 16’’ για τη λήξη της αναμέτρησης, πήγε να γίνει κλέψιμο, με την μπάλα να είναι διεκδικούμενη.

Τότε, αντί να ακουστεί η κόρνα της γραμματείας για λήξη της επίθεσης του ΠΑΣ Γιάννενα, ανανεώθηκε παράτυπα ο χρόνος από τη γραμματεία υπέρ του. Στη συνέχεια οι Γιαννιώτισσες εκαναν βήματα και στην τελευταία τους επίθεση οι Βολιώτισσες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έχασαν στον πόντο το ματς.

Αύριο στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την ΑΕ Έξω Παναγίτσας και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, περιμένοντας μετά το αποτέλεσμα του ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Εξω Παναγίτσας, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένσταση για μη πιστοποιημένους κριτές.

Δεκάλεπτα: 15-12, 25-23, 39-38, 52-51

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπανικολάου): Κουτσάφτη 14, Κωνσταντάρα 20 (1), Παπανικολάου 2, Κύρου 12, Γκαρτζονίκα 2, Τσοβιλή 2.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Νιφόρου, Καραστάθη 18 (1), Πολύζου 8, Λογοδότη 13, Ράπτη 8, Ρωμούδη 4, Φούτρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου