ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η αγάπη για τη Νίκη δεν μετριέται σε χιλιόμετρα»  

η-αγάπη-για-τη-νίκη-δεν-μετριέται-σε-χι-948823

Ο Χάρης Χατζηπλάτων μπορεί να ζει και να εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία, αλλά η φλόγα στην καρδιά του για τη Νίκη δεν έχει σβήσει ποτέ.

Μερικά χιλιόμετρα δεν είναι ικανά, για να σβήσουν την αγάπη του για την ομάδα και μέσω του nikifc.gr μίλησε για το τι σημαίνει Νίκη Βόλου γι’ αυτόν, θυμάται την πρώτη του παρουσία στο γήπεδο και στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των 100 χρόνων Νίκη. Αναλυτικά:

Πώς θυμάστε την πρώτη σας επαφή με τη Νίκη Βόλου;

Η πρώτη επαφή ήταν με το μπάσκετ, στην ομάδα των παμπαίδων το 1993, με προπονητή τον Γιάννη Καρακατσούνη.

Ποια ήταν η πρώτη σας φορά στο γήπεδο;

Το 1995, μαθητής του Λυκείου – είχαμε τότε μια πολύ καλή ομάδα, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με άνοδο στη Β’ Εθνική.

Όταν ακούτε τη λέξη Νίκη, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό;

Νέα Ιωνία, η ομάδα της γειτονιάς μας, και αν σκεφτούμε το παρελθόν, η ομάδα αυτή αποτελεί το συνδετικό κρίκο της προσφυγικής κοινότητας της Μαγνησίας.

Πότε πήγατε στη Γερμανία και πώς παρακολουθείτε την ομάδα από τόσο μακριά;

Στη Γερμανία ήρθα το 2014, με το ίντερνετ είναι σχετικά εύκολο πλέον να κρατήσει κανείς επαφή, βοηθάνε και οι μεταδόσεις της ΕΡΤ όταν αυτές γίνονται φυσικά.

Υπάρχει κάποια φορά που ήρθατε στην Ελλάδα για να δείτε τη Νίκη από κοντά;

Είχα την τύχη να βρίσκομαι στο γήπεδο στο ματς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον αγώνα που έκρινε την άνοδο στην Super League, τον Ιούνιο του 2014!

Ποια είναι η ευχή σας για το μέλλον και την ομάδα;

Εύχομαι τα 100στά γενέθλια της ομάδας να συνδυαστούν με καλό ποδόσφαιρο, ωραία ατμόσφαιρα στις κερκίδες, και άνοδο στη Super League!

Ο Αλέξανδρος Μέγας

στο Θεσπρωτός-Νίκη

Η Νίκη Βόλου έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, που θα γίνει αύριο Παρασκευή 19/5 στις 16:00.

Οι κυανόλευκοι του Βόλου για την 25η αγωνιστική δεν είχαν παιχνίδι, κερδίζοντας στα χαρτιά τον Απόλλωνα Λάρισας και έφθασαν έτσι τους 40 βαθμούς.

Η Νίκη Βόλου έχει πλέον μπροστά της ακόμη πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Ηγουμενίτσα και μετά το ταξίδι στην έδρα του Θεσπρωτού, η Νίκη θα επιστρέψει στη βάση της, υποδεχόμενη τον Αλμωπό για την 27η αγωνιστική και στη συνέχεια θα πάει ξανά στη Θεσσαλονίκη (μετά τα παιχνίδια με Μακεδονικό, ΠΑΟΚ Β’) για να παίξει με τον ΠΟΤ Ηρακλή για την 28η.

Η προτελευταία αγωνιστική (29η) θα δοθεί απέναντι στον πρωταθλητή Πανσερραϊκό και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί βάσει προγραμματισμού στις 18 Ιουνίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’.

Όσον αφορά τον αυριανό της αγώνα διαιτητής ορίστηκε εκ νέου ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας. Αυτό θα είναι το 5ο του φετινό παιχνίδι στην κατηγορία, έχοντας σφυρίξει πέρυσι το Νίκη-Πανσερραϊκός (1-0) στο Πανθεσσαλικό, αλλά και το

Νίκη-Αστέρας Βλαχιώτη (1-0) στις 23/5/21 για τη Football League.

Από την ίδια ένωση είναι και η βοηθός Βασιλεία Τσικλιτάρη, ενώ ο δεύτερος βοηθός Μανασής προέρχεται από την Ένωση Τρικάλων. Από τα Τρίκαλα είναι και ο 4ος διαιτητής Στέλιος Λεωνίδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την Αιτωλοακαρνανία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου