ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα και αύριο στα Γιάννενα οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

σήμερα-και-αύριο-στα-γιάννενα-οι-κορασ-948786

Η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, ως αήττητη πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε υψηλότερο επίπεδο από σήμερα, επιχειρώντας να ακολουθήσει την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας των νεανίδων, που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια και 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των κορασίδων, εκπροσωπώντας τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία και την ΕΣΚΑΘ, θα συμμετάσχει σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος) στα Γιάννενα.

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα και την Παρασκευή στις 5 μ.μ. την ομάδα της Χαλκίδας.

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί και οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος συμπεριέλαβαν σ’ αυτήν τις καλαθοσφαιρίστριες: Πολύζου Κ., Καραστάθη, Ράπτη, Λογοδότη, Φούτρα, Νιφόρου, Ρωμούδη, Γκιντσίδη, Σιουμουρέκη Στ., Σιάφη Κ, Σιάφη Θ., Πολύζου Α., Κοτοπούλη Αθ., Χαλαζονίτη.

Την αποστολή συνοδεύουν όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και εκ μέρους της Διοίκησης ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Κυριακόπουλος.

«Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την ομάδα των κορασίδων του Ολυμπιακού μας που θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να φέρει στον σύλλογο άλλη μία μεγάλη διάκριση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη 18/5: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός Βόλου (18:00), αύριο Παρασκευή 19/5 Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Έξω Παναγίτσας (17:00) και το Σάββατο 20/5: ΑΕ Έξω Παναγίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα (12:00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου