ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίο στον θρυλικό Γιώργο Μαστρογιάννη

αντίο-στον-θρυλικό-γιώργο-μαστρογιάν-948429

Η Νίκη Βόλου πενθεί από την περασμένη Δευτέρα το πρωί την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη και χθες Φίλαθλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, συγγενείς και όχι μόνο είπαν το τελευταίο αντίο στον 66χρονο δημοσιογράφο, που είχε συνδέσει τη φωνή του με τη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης έφυγε από τη ζωή, αλλά η λατρεία του θα παραμείνει αιώνια για τον σύλλογο που αγάπησε και από τον οποίο αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος.

Η αγάπη του Γιώργου Μαστρογιάννη και η αγωνία του για τη Νίκη Βόλου περνά πλέον από γενιά σε γενιά και τα τραγούδια του θα μείνουν στην ιστορία να τον θυμίζουν.

Ο ίδιος είχε ζητήσει να του απευθύνουν το τελευταίο του αντίο στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, ενώ η σορός του τυλιγμένη με τη σημαία της Νίκης Βόλου πέρασε μπροστά από τη θρυλική «κλούβα» και το Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου ο Γιώργος Μαστρογιάννης ένωνε τη φωνή του με τις φωνές χιλιάδων φιλάθλων.

Παλιοί ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, όπως και παράγοντές της, ποδοσφαιριστές της νυν ομάδας όπως και η τωρινή διοίκηση έδωσαν το παρών. Κανείς από τη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια δεν έλειψε, ενώ εκεί ήταν και ο πρώην προπονητής της Αλέκος Βοσνιάδης, για τον οποίο ο εκλιπών είχε γράψει και ξεχωριστό τραγούδι το 2014.

Ο Γιώργος Μαστρογιάννης έφυγε παίρνοντας μαζί του μόνο αγάπη, αλλά και μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, από εκείνη τη σεζόν 2013-14, όταν με τη φωνή του ώθησε χιλιάδες κόσμου να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς με την κατάκτηση της ανόδου.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έφυγαν πολλοί Νικιώτες τον τελευταίο καιρό, αλλά η απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη είναι τεράστια. Καλό ταξίδι αγαπητέ μου φίλε Γιώργη».

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις συνέχισαν και χθες με την ΕΠΣΘ να αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Μαστρογιάννη, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος».

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου αναφέρουν: «Οι Νέοι Αθλητές Νίκης συντετριμμένοι από την απώλεια του Γιώργου Μαστρογιάννη, του εμβληματικού ανθρώπου για όλη την οικογένεια της Νίκης, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και θλίψη τους. Τα λόγια είναι περιττά σ’ αυτές τις στιγμές. Η φωνή του θα δονεί ΠΑΝΤΑ και παντού. Γιώργο, καλό ταξίδι. Για μας θα είσαι πάντα και σε κάθε αγώνα ΠΑΡΩΝ στις ψυχές όλων μας».

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου επισημαίνει: «Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του… Η αθάνατη ψυχή του αγνού φιλάθλου δεν πεθαίνει ποτέ και η ανάμνηση του θα συντροφεύει τον σύλλογο και την ομάδα της καρδιάς μας».

Τέλος, σε ανακοίνωση του Μαγνησιακού τονίζεται: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Μαστρογιάννη, αλλά και σε όλη την οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, για την απώλεια αυτού του ξεχωριστού, πολυτάλαντου ανθρώπου και αγνού φιλάθλου, που έβλεπε τον αθλητισμό και την αντιπαλότητα μέσα από διαφορετικό πρίσμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου