ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεφαλάς: «Ο Ολυμπιακός το φαβορί, αλλά πάμε για τη νίκη»

κεφαλάς-ο-ολυμπιακός-το-φαβορί-αλλά-π-948058

Ο τερματοφύλακας του Θησέα, Αποστόλης Κεφαλάς, έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΘ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό.

Ο 31χρονος γκολκίπερ τόνισε: «Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι. Συμμετείχα και πέρσι στον τελικό και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα για τους ποδοσφαιριστές. Περάσαμε ιστορικές ομάδες και στο πρωτάθλημα δείξαμε ότι ήμασταν οι αμέσως επόμενοι απ’ αυτές που διεκδίκησαν την άνοδο. Θέλουμε ο κόσμος να δει τον αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετούς φιλάθλους, θέλουμε και ο κόσμος της Αγριάς να έρθει να μας στηρίξει. Τους στεναχωρήσαμε με τη βαριά ήττα από τον Μαγνησιακό και αναλαμβάνουμε την ευθύνη όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τους ζητάμε συγγνώμη και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά, κλείνοντας τη χρονιά επιτυχημένα.

Ο τελικός θα έχει πάθος και δύναμη, θα χρειαστεί και τύχη και για τις δύο ομάδες και η ομάδα που θα είναι συγκεντρωμένη σε όλο το 90λεπτο θα μπορέσει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας, τη γνωρίζουμε, τη σεβόμαστε, αλλά έχουμε κι εμείς αρκετά παιδιά που έχουν παίξει στις παραπάνω κατηγορίες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί, αλλά εμείς έχουμε δείξει σε όλα τα ματς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και πηγαίνουμε για τη νίκη».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου