ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόφφας: «Μεγάλο επίτευγμα ότι φτάσαμε στον τελικό»

κόφφας-μεγάλο-επίτευγμα-ότι-φτάσαμε-948048

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΣΘ ενόψει του μεγάλου αυριανού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Θησέα, μετά από κλήρωση που έγινε, και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο προπονητής του Θησέα, Δημήτρης Κόφφας, έλαβε πρώτος τον λόγο μετά τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, κ. Μίλτο Καλόγηρο, αναφέροντας τα εξής:

«Ο τελικός είναι γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ετσι, όπως ήταν το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με ομάδες που ήταν και σε παραπάνω κατηγορία, θεωρώ ότι είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μου ότι φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα κι αυτό προσέδωσε μεγαλύτερη αίγλη στην επιτυχία μας να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και μάλιστα με δύσκολες προκρίσεις και με ομάδες της ίδιας κατηγορίας.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και τον δήμαρχο που μας παραχώρησε το Πανθεσσαλικό. Σίγουρα θα είναι περίεργα τα συναισθήματα αύριο, γιατί έχω παίξει έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, που έχει μεγάλη ιστορία και όνομα».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα ξεπέρασε τη βαριά ήττα από τον Μαγνησιακό ο κ. Κόφφας απάντησε: «Ο Θησέας είναι μία πολύ νεανική ομάδα, είχαμε το πιο νεανικό ρόστερ απ’ όσους διεκδίκησαν το πρωτάθλημα. Μία βδομάδα πριν το ματς με τον Μαγνησιακό όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στη δική μας ομάδα, ακούγονταν πολλά και δυσκολεύτηκα να κρατήσω τις ισορροπίες. Αποπροσανατολιστήκαμε πάρα πολύ και δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Ήταν μία κακή παρένθεση το ματς με τον Μαγνησιακό και θεωρώ πετυχημένη τη χρονιά. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι κατόρθωμα ότι φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Θησέας μην ξεχνάμε ότι φέτος ήταν τσιγγάνος και δεν είχε έδρα.

Ο Ολυμπιακός έχει άλλη βαρύτητα κι αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος που ήταν ποδοσφαιριστής του».

Τέλος ο Δημήτρης Κόφφας ανέφερε: «Θέλω να δώσω και συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νίκης Βόλου για τον θάνατο του Γιώργου Μαστρογιάννη. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Να κάνω, τέλος, ένα παράπονο. Φέτος, κανείς προπονητής της Νίκης δεν ήρθε στο γήπεδο να δει αγώνα της Α’ ΕΠΣΘ. Ελάτε στο γήπεδο κ. Ελευθερόπουλε και κ. Βοσνιάδη, που ήσασταν πριν, και όχι να έρχονται συνέχεια περαστικοί παίκτες. Υπάρχουν παιδιά με πολύ καλή ποιότητα που δεν τους ανοίγουν την πόρτα μέσα στο κλαμπ να αποδείξουν την αξία τους και να παίξουν».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου