ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελική ευθεία για τον τελικό

τελική-ευθεία-για-τον-τελικό-947920

Για τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει να κλείσει τη χρονιά με τίτλο στο αυριανό ματς με τον Θησέα

Στην τελική ευθεία για να κλείσει τη χρονιά με έναν τίτλο αυτόν του κυπελλούχου ΕΠΣΘ για 4η φορά βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο στις 17:00 παίζει στον 5ο του τελικό με τον Θησέα Αγριάς στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο προπονητής Σωτήρης Πετσιμέρης που ήταν μέλος του τεχνικού τιμ και την περίοδο 2018-19 που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του τραυματία Καμπέρη, ενώ οι Κόλα, Μαργαρίτης, Παπαϊωάννου, Σκοπελίτης που ήταν και τότε μέλη της ομάδας θέλουν ένα νέο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στον τελικό του 2019, επανέλαβε κάτι που πέτυχε και τη σεζόν 2006-2007 που ήταν επίσης μια χρονιά ανόδου (από τη Δ’ Εθνική) με νταμπλ, καθώς ήταν και κυπελλούχος ΕΠΣΘ, νικώντας στον τελικό πάλι στο Πανθεσσαλικό τον αυριανό αντίπαλο Θησέα με 5-2 με δύο γκολ του Σπύρου Κάϊα και από ένα των Δημήτρη Κωστόπουλου, Λεωνίδα Γκάγκα και Νίκου Δενελάβα, ενώ για τον Θησέα είχαν σκοράρει οι Τζόναθαν Βαΐτσης και Γιάννης Φασουράκης.

Με 10 ευρώ η είσοδος

Από την ΕΠΣΘ έγινε γνωστό πως είναι στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου 2022-2023 μεταξύ των ομάδων Θησέας Αγριάς-Ολυμπιακούς Βόλου.

Η τιμή έχει οριστεί είναι στα 10 ευρώ και η πώληση τους θα γίνεται από τα δύο σωματεία καθώς και αύριο ημέρα του αγώνα από το κεντρικό εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων. Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 24211-81828 σήμερα Τρίτη 16/5 τις ώρες 09:30-14:00 και 18:00-21:00. Επίσης εισιτήρια του αγώνα διαθέτουν και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Malavetas: «Το αυτονόητο»

Σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου «Malavetas» καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών αύριο Τετάρτη στον τελικό του Ολυμπιακού και τους παίκτες να πάρουν τη νίκη για τον κόσμο: «Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει το τελευταίο ματς της σεζόν. Μια σεζόν ιστορική και καταστροφική καθώς από του χρόνου θα βιώσουμε για πρώτη φορά την «αίγλη» του τοπικού πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο να αφήσει στην άκρη την πίκρα και τη στεναχώρια και να δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό για μια τελευταία καλή κερκίδα, όπως εμείς ξέρουμε να κάνουμε όταν περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Από τους παίχτες ζητάμε το αυτονόητο. Νίκη και μόνο νίκη αφιερωμένη στον κόσμο, που τόσο πολύ πικράθηκε φέτος και έφευγε από το γήπεδο με χαμηλά το κεφάλι. Τη Τετάρτη ΟΛΟΙ γήπεδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου