ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόωρο φινάλε στο πρωτάθλημα Κ19 με τη Νίκη Βόλου να περιμένει τίτλο

πρόωρο-φινάλε-στο-πρωτάθλημα-κ19-με-τη-ν-947652

Το πρωτάθλημα Κ19 δεν θα συνεχιστεί και στη Νίκη Βόλου περιμένουν απονομή τίτλου, μιας και οι κυανόλευκοι τερμάτισαν πρώτοι στον α’ όμιλο, με την προκήρυξη να «θέλει» αρχικά μπαράζ μέσω Final 4, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας όπως επικαλέστηκαν οι αρμόδιοι στο τελευταίο ΔΣ της Super League 2 δεν επιτρέπουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα πρότυπο της Νίκης Βόλου συγκέντρωσε 31 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι 10 νίκες ήταν συνεχόμενες, αφού η Νίκη ξεκίνησε με το… αριστερό, φέρνοντας ισοπαλία κόντρα στον Μακεδονικό στην πρεμιέρα, ενώ ηττήθηκαν στη συνέχεια από τη Βέροια στο «Παντελής Μαγουλάς».

Από την 3η μέχρι και την 14η αγωνιστική, μιας και για την 15η η Νίκη είχε ρεπό, οι κυανόλευκοι πέτυχαν μεγάλες νίκες απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες Κ19 της Super League 2, με συναρπαστικές ανατροπές, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 44 γκολ ενεργητικό και μόλις 6 παθητικό, που ήταν και τα λιγότερα που δέχθηκε ομάδα στον α’ όμιλο.

Από την άλλη στον Β’ όμιλο η Κηφισιά τερμάτισε επίσης στην 1η θέση, έχοντας 11 νίκες και 1 ισοπαλία και καμία ήττα με τέρματα 30-5.

Από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και με διπλό μπαράζ ανάμεσα στους πρώτους των δύο ομίλων, στη Νίκη Βόλου περιμένουν απονομή της κούπας του πρωταθλητή και αναγνώριση των κόπων των παιδιών τους.

Σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να δουν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 να συμμετέχουν στα εναπομείναντα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, αλλά αυτό είναι για την ώρα δύσκολο, μιας και κανείς από τους «μικρούς» δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ετοιμάζεται για Ηγουμενίτσα

Με την 25η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Super League 2 να ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι της Ρόδου ανάμεσα σε Διαγόρα και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Νίκη Βόλου στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, που θα γίνει εκτός απροόπτου την ερχόμενη Παρασκευή 19/5.

Οι κυανόλευκοι του Βόλου για την 25η αγωνιστική δεν είχαν παιχνίδι, κερδίζοντας στα χαρτιά τον Απόλλωνα Λάρισας και έφθασαν έτσι τους 40 βαθμούς, έχοντας πλέον έναν περισσότερο από τον Ηρακλή, που παίζει σήμερα.

Η Νίκη Βόλου έχει πλέον μπροστά της ακόμη πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Ηγουμενίτσα.

Μετά το ταξίδι στην έδρα του Θεσπρωτού, η Νίκη θα επιστρέψει στη βάση της, υποδεχόμενη τον Αλμωπό για την 27η αγωνιστική και στη συνέχεια θα πάει ξανά στη Θεσσαλονίκη (μετά τα παιχνίδια με Μακεδονικό, ΠΑΟΚ Β’) για να παίξει με τον ΠΟΤ Ηρακλή για την 28η.

Η προτελευταία αγωνιστική (29η) θα δοθεί απέναντι στον πρωταθλητή Πανσερραϊκό και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί βάσει προγραμματισμού στις 18 Ιουνίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ είτε σε ΟΑΚΑ είτε σε Λεωφόρο. Σημειώνεται πως βάσει τιμωρίας οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν τον κόσμο τους στα δύο τελευταία παιχνίδια έδρας, περιμένοντας ωστόσο και την έκβαση της ένστασης, που θα καταθέσουν αύριο Τρίτη.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου στις εναπομείνασες αγωνιστικές:

25η Νίκη-Απόλλων Λάρισας α.α. 3-0

26η Θεσπρωτός-Νίκη

27ηΝίκη-Αλμωπός

28η Ηρακλής-Νίκη

29ηΝίκη-Πανσερραϊκός

30ηΠαναθηναϊκός Β’-Νίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου