ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένοντας έναν τίτλο από τον τελικό!

περιμένοντας-έναν-τίτλο-από-τον-τελικ-946855

Έναν τίτλο περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, με την ομάδα να έχει μπει στην τελική ευθεία, για να κλείσει με μια επιτυχία ίσως την πιο κακή χρονιά της, έχοντας υποβιβαστεί για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμη αγωνιστική υποχρέωση, πριν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23, καθώς έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ και θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό με τον Θησέα Αγριάς.

Ο φετινός τελικός, που είναι ο πέμπτος για τον Ολυμπιακό, θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό και στόχος για τους ερυθρόλευκους είναι το Κύπελλο για 4η φορά (το είχε χάσει ως ομάδα Δ’ Εθνικής το 2006 από τον Ρήγα), πριν μπει στη νέα εποχή, αφού διοικητικά το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει περάσει σε επιχειρηματίες εκτός Βόλου που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με την πρόσληψη του Στέλιου Αρσένου.

Στους ερυθρόλευκους βέβαια τα συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά από άλλες χρονιές, αφού τις δυο τελευταίες φορές που ο Ολυμπιακός ήταν κυπελλούχος ΕΠΣΘ (2019 και 2007) έκανε νταμπλ και κέρδιζε άνοδο, ενώ τώρα με την πτώση από τη Γ’ Εθνική θα κληθεί να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός Βόλου δέχτηκε γκολ μόνο σε ένα ματς, αλλά στις 4 αναμετρήσεις με προκρίσεις πέτυχε 23 κι ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σκόραρε 16 φορές σε 26 αγώνες!

Ο Ολυμπιακός στο φετινό θεσμό του κυπέλλου απέκλεισε κατά σειρά Πανιώνιο με 0-9, Άνθιμο Γαζή με 0-6, Α.ΠΟ.Β. με 0-4 και Γ.Σ. Αλμυρού με σκορ 3-4.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, από τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, που άρχισε με την ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας Στέλιου Αρσένου, αλλά και με τη «σύσταση» προς τα ΜΜΕ να «αφήσουν την ομάδα να δουλέψει σε νέες βάσεις και όλα από την αρχή με χαμηλούς τόνους, χωρίς προπονητολογία και μεταγραφολογία και μακριά από τα φώτα της καθημερινής δημοσιότητας».

Ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική κατηγορία δεν επετεύχθη, με την ομάδα να υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικό πρωτάθλημα. Η στεναχώρια των χιλιάδων φίλων του συλλόγου είναι δεδομένη, ελπίζοντας φυσικά ότι η νέα σεζόν θα αποτελέσει την απαρχή για μία ανοδική πορεία, ώστε η αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου