ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει ενημέρωση για μπαράζ ο Γ.Σ. Αλμυρού

περιμένει-ενημέρωση-για-μπαράζ-ο-γ-σ-αλ-933802

Ο Γ.Σ. Αλμυρού μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, ωστόσο ως δευτεραθλήτρια ομάδα περιμένει ενημέρωση από την ΕΟΚ για διεξαγωγή αγώνων μπαράζ (σ.σ. το ίδιο συνέβη και πέρσι), που στόχο έχουν να καλύψουν τις κενές θέσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη Β’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι ιθύνοντες του Αλμυρού έχουν πληροφορηθεί ότι αναμένεται απόφαση της Ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή αγώνων διαβάθμισης με τους δεύτερους του 5ου και του 6ου ομίλου σε ουδέτερο γήπεδο, ώστε να προκύψει η σειρά των επιλαχουσών ομάδων, που θα ανέλθουν κατηγορία, αν χρειαστεί να συμπληρωθεί ο αριθμός τους.

Ακόμη και σήμερα Παρασκευή περίμεναν κάποια σχετική ειδοποίηση, χωρίς αυτό να γίνει, ωστόσο η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες μετά την καθοριστική ήττα από τους Σοφάδες.

Για τους λόγους μάλιστα που οδήγησαν στην ήττα στο πέμπτο καθοριστικό παιχνίδι στους τελικούς των πλέι οφ με την καρδιτσιώτικη ομάδα και για το αν υπάρχει απογοήτευση μίλησε στο taxydromos.gr ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης, τονίζοντας: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο καθώς και για τη στήριξη τους όλη τη χρονιά. Πραγματικά ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα της πόλης του Αλμυρού.

Σίγουρα δεν εμφανιστήκαμε, όπως θα περιμέναμε, σε έναν τελικό και σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα ο κύριος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Φάνηκε ότι η πίεση που δημιουργήθηκε και το άγχος για τη νίκη σε έναν εντός έδρας παιχνίδι, που κρίνει το πρωτάθλημα, επηρέασε την ομάδα.

Παρόλο που κατάφερε αρχικά να επανέλθει από το -9 και να προσπεράσει, τα λάθη που έγιναν, και στην άμυνα και στην επίθεση, επηρέασαν τον ρυθμό μας και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ξαναβρούμε ηρεμία και συνοχή στο παιχνίδι μας.

Οι αντίπαλοι κατάφεραν με την εμπειρία τους να ελέγξουν το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την ευστοχία τους σε κρίσιμα σημεία να φτάσουν στη νίκη.

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, εννοείται, γιατί σε μια σειρά αγώνων που είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε πλήρως».

Για τα κέρδη του Αλμυρού από την πορεία του, παρόλο που χάθηκε στο τελευταίο ματς η άνοδος: «Οφέλη υπάρχουν πολλά, γιατί πολλά παιδιά αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε μια σειρά πλέι οφ, αρκετός κόσμος ήρθε πιο κοντά στο μπάσκετ και ακόμη και για μας τους προπονητές και τη διοίκηση όλη αυτή η διαδικασία είναι εκπαίδευση και εμπειρία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου