ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πάει αδιάφορος στην OPAP Arena

δεν-πάει-αδιάφορος-στην-opap-arena-946835

Δεν θα πάει αδιάφορος ο Βόλος στο αυριανό ματς στην «OPAP Arena», καθώς μπορεί η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι να έχει ετοιμάσει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η βολιώτικη ομάδα θέλει παρά τις απουσίες της να είναι ανταγωνιστική και να δείξει στον κόσμο πως δεν βρέθηκε τυχαία στις έξι καλύτερες ομάδες στην καλύτερη χρονιά της στη Super League.

Ο Βόλος και ο τεχνικός, Κώστας Μπράτσος, για το αυριανό τελευταίο ματς με την ΑΕΚ μετράει δύο επιστροφές… Οι Ντέλετιτς και Γκάγκι εξέτισαν τις ποινές τους και θα βρίσκονται στην αποστολή του Βόλου για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Αντίθετα οι Μπαριέντος και Σιέλης παραμένουν εκτός, ενώ η τεχνική ηγεσία δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Πιρές, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είναι τιμωρημένος.

«Εχουμε και θετικά αποτελέσματα

και βαριές ήττες με τους μεγάλους»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μιλώντας για την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα, για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής. Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθ’ όλη τη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο».

Σε ερώτηση αν η ομάδα του Βόλου μπορεί να βάλει «φρένο» στη στέψη της ΑΕΚ, ο κ. Μπράτσος απάντησε: «Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές. Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενός και τρίτον να είμαστε τυχεροί. Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δεν συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας».

Με Ελληνες διαιτητές

Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής στα playoffs της Super League από την ΚΕΔ, η οποία όμως έφερε έναν ξένο διαιτητή για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη θέση του VAR, τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο, ο οποίος δεν έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα, ούτε έχει διαιτητεύσει κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην καριέρα του.

Στην «OPAP Arena» και το ΑΕΚ-Βόλος θα είναι διαιτητής ο Μανούχος, στην Τούμπα και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Ευαγγέλου και στην Λεωφόρο και το Παναθηναϊκός-Άρης ο Τζήλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής (Αύριο, Κυριακή, 14/5-20:00) των playoffs της Stoximan Super League:

ΑΕΚ-Βόλος, Διαιτητής: Μανούχος, Α’ βοηθός: Κουρομπύλια, Β’ βοηθός: Σπυρόπουλος, 4ος διαιτητής: Μαλούτας, VAR: Παπαδόπουλος και Παπαδάκης.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Διαιτητής: Ευαγγέλου, Α’ βοηθός: Κωστάρας, Β’ βοηθός: Μεϊντανάς, 4ος διαιτητής: Γκάμαρης, VAR: Ναρκίσο και Νικολακάκης.

Παναθηναϊκός-Άρης, Διαιτητής: Τζήλος, Α’ βοηθός: Απτόσογλου, Β’ βοηθός: Καραγκιοζόπουλος, 4ος διαιτητής: Τζοβάρας, VAR: Τσαγκαράκης και Μπάουξμπαουμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου