ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακοπή κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Rally Κένταυρος

διακοπή-κυκλοφορίας-και-κυκλοφοριακ-946786

Από τις ειδικές διαδρομές του Πηλίου, με το επετειακό 40ο Rally Κένταυρος ξεκινά από αύριο Σάββατο 13/5 το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Rally Ασφάλτου, αποτελώντας τον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας γίνεται γνωστή η απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε οχήματος (πλην των διαγωνιζομένων):

Αύριο, Σάββατο 13/5:

  • κατά τις ώρες 11:40-19:00, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Νεοχωρίου (κάτω κλάδος) έως την Ε.Ο. Νεοχωρίου – Τσαγκαράδας (περιοχή Χορεύτρα) και στο τμήμα της Ε.Ο. Νεοχωρίου – Τσαγκαράδας από την περιοχή Χορεύτρα έως τη διασταύρωση της Λαμπινούς.
  • κατά τις ώρες 12:45-20:00 στο τμήμα της Ε.Ο. Χανιών – Κισσού από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Τσαγκαράδας – Χορευτού έως την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Πορταριάς – Ζαγοράς (Άνω κλάδος).
  • κατά τις ώρες 13:15-20:30 στο τμήμα της Ε.Ο. Πορταριάς – Ζαγοράς (Άνω κλάδος) από το ύψος του «Χάνι του Ζαφείρη» έως τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Πορταριάς- Μακρυνίτσας.

Κυριακή 14/5:

  • κατά τις ώρες 09:25-15:00 στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Καναλίων από το τέλος οικισμού Κερασιάς έως τις αρχές οικισμού Μελισσατίκων.

Επίσης στα ανωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου και κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται η στάθμευση κάθε οχήματος, η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και κυκλοφορία πεζών και ζώων.

Οι αυριανές ειδικές διαδρομές

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου