ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δωρεάν προπονήσεις στην ακαδημία του Ηρακλή ως τον Ιούνιο

δωρεάν-προπονήσεις-στην-ακαδημία-του-946762

Τη διεξαγωγή δωρεάν προπονήσεων για το υπόλοιπο του Μαΐου και για τον Ιούνιο ανακοίνωσε η ακαδημία του Ηρακλή Βόλου.

Αναλυτικά: «Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι για την Ακαδημία του Ηρακλή Βόλου μας μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας με στόχο να μοιραστούμε με όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται την γνώση και την αγάπη για ποδόσφαιρο.

Έτσι λοιπόν δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία για τους μικρούς φίλους μας να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά όλα όσα έχει να προσφέρει η Ακαδημία μας στους νέους της αθλητές μέσω δωρεάν προπονήσεων για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο!

Σας περιμένουμε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 18:00 στο Βασδέκειο αθλητικό κέντρο».

Επίσης, η ακαδημία του Ηρακλή Βόλου πήρε μέρος στο 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Δικτύου Ακαδημιών AEK F.C. για τα ηλικιακά τμήματα Κ-8,Κ-10,Κ-12,Κ-14 και Κ-16, το οποίο διοργάνωσε ο Εθνικός Καρδίτσας. Περίπου 400 παιδιά από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας έδωσαν το παρών, ενώ οι μοναδικές ομάδες εκτός δικτύου της ΑΕΚ που συμμετείχαν ήταν η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής Βόλου.

«Ευχαριστούμε τον Εθνικό Καρδίτσας και το δίκτυο της ΑΕΚ για την τιμή να μας καλέσουν στο τουρνουά που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Καρδίτσας

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια την αγωνιστικότητα και το ήθος τους και άφησαν άριστες εντυπώσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση του Ηρακλή Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου