ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφές για Βόλο ενόψει… φιέστας της ΑΕΚ

επιστροφές-για-βόλο-ενόψει-φιέστας-τ-945871

Ο Κώστας Μπράτσος θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Ντέλετιτς-Γκάγκι

Για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που θα τον βρει με αντίπαλο την ΑΕΚ στην ΟPAP Arena, προετοιμάζεται πλέον ο Βόλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-2 στο Πανθεσσαλικό στάδιο την περασμένη Δευτέρα.

Οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ που μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια ακόμη και με ισοπαλία σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού επί του Αρη.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι απουσίες δεν θα λείψουν από τον Βόλο, αλλά ο Κώστας Μπράτσος θα μπορεί να έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ντέλετιτς και Γκάγκι, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν.

Σίγουρα απόντες θα είναι οι Μπαριέντος, Σιέλης και ο Πιρές που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη φιέστα

Εκατοντάδες είναι τα αιτήματα διαπιστεύσεων που φθάνουν τις τελευταίες ώρες στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο. Χαμός, πανικός, πανζουρλισμός… Προς τι ο πρόλογος; Μα, φυσικά, για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τα αιτήματα που φτάνουν καθημερινά από παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι με τον Βόλο και τη φιέστα της Ένωσης.

Όπως διαβεβαίωναν χθες Τετάρτη (10/5) από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο ζητούν διαπίστευση για να εισέλθουν στην OPAP Arena την Κυριακή, έτσι ώστε να καλύψουν από κοντά αυτό το ιστορικό γεγονός της στέψης της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης σύμφωνα με εκτιμήσεις, αναμένονται πάνω από 60.000 φίλοι της ΑΕΚ την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ήδη η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει προσκλήσεις σε ορισμένους εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 14ης Μαΐου και οι πρώτοι παραλήπτες ήταν οι Νάτσο Σκόκο, Ζούλιο Σέζαρ, Ισμαέλ Μπλάνκο.

Οι δύο τελευταίοι αποδέχτηκαν και επιβεβαίωσαν την παρουσία τους, ενώ ο Σκόκο είχε υποχρεώσεις και δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει από την Αργεντινή.

Ετοιμοπόλεμος ο Λιβάι Γκαρσία

Έχοντας ξεπεράσει την εξάντληση εξαιτίας της οποίας έμεινε έξω από το παιχνίδι με τον Άρη, ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» Λιβάι Γκαρσία επανήλθε χθες Τετάρτη στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται κανονικά λοιπόν από τον Ματίας Αλμέιδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση της «OPAP ARENA», στην οποία θα σφραγιστεί κατά πάσα πιθανότητα η κατάκτηση του τίτλου.

Το ίδιο θα συμβεί εξάλλου και με τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έμεινε εκτός του χθεσινού προγράμματος, αλλά αυτό συνέβη για λόγους αποφόρτισης και θα επανέλθει κανονικά από σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου