ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οικονομόπουλος: «Δεν είναι υπέρβαση, είναι επιτυχία»

οικονομόπουλος-δεν-είναι-υπέρβαση-ε-945309

Την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα του Βόλου κατέγραψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Οικονομόπουλος για φέτος, που αρνήθηκε να χαρακτηρίσει υπέρβαση τη συμμετοχή στα play offs και την 6η θέση, καθώς, όπως είπε, η ομάδα του έχει ποιοτικό ρόστερ, κάνοντας λόγο για επιτυχία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος που έχω επιστρέψει και είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Δυστυχώς σήμερα η συμμετοχή μου στη βασική ενδεκάδα δεν συνοδεύτηκε με ένα επιτυχές αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία σίγουρα δεν ήταν αδιάφορη και είναι φορμαρισμένη. Έχει έναν τελικό Κυπέλλου, οπότε θέλει να είναι ανταγωνιστική. Από την άλλη εμείς με αρκετές αλλαγές σήμερα προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι».

Για την εξήγηση που δίνει για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει στα πέντε ματς στο Πανθεσσαλικό ως γηπεδούχος στα play offs, ενώ έχει πετύχει τέσσερα γκολ εκτός έδρας: «Είμαστε μία ομάδα που ανεξαρτήτως έδρας θέλουμε να πιέζουμε ψηλά, να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα κλειστούμε πίσω σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιαδήποτε ομάδα».

Επίσης ο Οικονομόπουλος ρωτήθηκε αν ήταν υπέρβαση αυτό που κατάφερε φέτος η ομάδα του: «Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα υπέρβαση, γιατί έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ. Πετύχαμε τον στόχο μας και αυτό που κάναμε, θα το έλεγα επιτυχία. Ο στόχος ήταν τα play offs και να κυνηγήσουμε μετά ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Δεν τα καταφέραμε, παρόλ’ αυτά μένει ένα τελευταίο παιχνίδι, για να κλείσουμε τη χρονιά όμορφα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου