ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Μάη… σε Μάη ο Τριανταφύλλου

από-μάη-σε-μάη-ο-τριανταφύλλου-945322

Ο Βόλος, από τη στιγμή που χάθηκε ο στόχος της Ευρώπης στο ματς με τον Αρη, επέλεξε να κοιτάξει και την επόμενη μέρα, δίνοντας και χρόνο συμμετοχής, σε έναν βαθμό και αναγκαστικά λόγω των προβλημάτων, σε παίκτες που δεν τον είχαν.

Ενας απ’ αυτούς είναι και ο 20χρονος στόπερ Θανάσης Τριανταφύλλου, που στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκανε ντεμπούτο για φέτος (σ.σ. είναι ο 36ος παίκτης που χρησιμοποιήθηκε), μπαίνοντας στο γήπεδο ως αλλαγή στο 63’ και ξαναπαίζοντας σε επίσημο ματς του Βόλου μετά τις 14 Μαΐου 2022 (Βόλος-ΟΦΗ 5-0).

Στη δήλωση που έκανε μετά το προχθεσινό παιχνίδι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και όλο το stuff που με πιστεύει κάθε μέρα και πιο πολύ και είμαι έτοιμος για το μέλλον. Από τη φετινή χρονιά κρατάμε όλα τα καλά, αλλά κρατάμε και τα κακά, για τη βελτίωση που πρέπει να υπάρξει τη νέα χρονιά».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Δεχθήκαμε και μία κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο και παίξαμε με δέκα παίκτες, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε, πρεσάραμε ψηλά, τρέξαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου