ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καλεσμένος» στη φιέστα της ΑΕΚ

καλεσμένος-στη-φιέστα-της-αεκ-945299

Οι εντός έδρας αγώνες για τα play offs στη Σούπερ Λιγκ 1 τελείωσαν για τον Βόλο προχθές Τετάρτη για τον Βόλο, που υπέστη 5η ήττα σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος στο μίνι πρωτάθλημα, στα οποία δεν κατάφερε και να σκοράρει.

Κι αυτό γιατί μετά το 0-3 από τον Ολυμπιακό, το 0-1 από την ΑΕΚ, το 0-3 από τον Αρη και το 0-2 από τον Παναθηναϊκό, έχασε με 0-2 και από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος θα κλείσει τις υποχρεώσεις του την προσεχή Κυριακή στις 20.00 με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, σε ματς που η «Ενωση» θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλοντας έναν βαθμό και τυπικά, για να το καταφέρει, αν φυσικά ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Αρη στη Λεωφόρο.

Οι κυανέρυθροι είναι «καλεσμένοι» στη φιέστα της ΑΕΚ, με τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης να έχουν ήδη εξαντληθεί, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα στην OPAP ARENA!

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να χαρούν το παιχνίδι, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, ολοκληρώνοντας την καλύτερή τους χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 1, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν στα play offs και κατετάγησαν έκτοι.

Δεν μπόρεσε να βάλει

δύσκολα στον ΠΑΟΚ

Ο Βόλος προχθές Δευτέρα δεν κατάφερε να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, ο οποίος πήρε άνετο διπλό με 0-2, έχοντας και δύο δοκάρια με Μπράντον Τόμας και Φιλίπε Σοάρες. Στο 28’ φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Κωνσταντέλια στον Οικονομόπουλο, τελείωσε με εύστοχο διαγώνιο πλασέ εντός περιοχής ο Ζίβκοβιτς για το 0-1, ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο 57’ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Μπράντον Τόμας μετά από γύρισμα του Σβαμπ. Ο Βόλος έπαιζε από το 45’ με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης που αντίκρισε ο Πιρές για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζίβκοβιτς, με την υπόδειξη να γίνεται έπειτα από εξέταση της φάσης στον VAR. Όπως ήταν φυσικό, μετά και απ’ αυτήν την εξέλιξη, το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό είχε κριθεί από νωρίς.

Ετσι, ο Βόλος μετά τις 05/03/23 και το 0-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα τρέχει ένα αρνητικό σερί με εννιά ήττες και μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τα στατιστικά στοιχεία του προχθεσινού αγώνα στο Πανθεσσαλικό δείχνουν την υπεροχή του ΠΑΟΚ, με τον Βόλο να καταγράφει μόλις μία τελική προσπάθεια και τον ΠΑΟΚ 14, εκ των οποίων οι 4 ήταν προς την εστία, ενώ όπως σημειώθηκε η ομάδα του Λουτσέσκου είχε και δύο δοκάρια. Σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας ήταν 36%-64% υπέρ των νικητών.

Αποτελέσματα (9η)

Δευτέρα 8/5

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0

Άρης-ΑΕΚ 1-2

Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2

Βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 80
  2. Παναθηναϊκός 77
  3. Ολυμπιακός 70
  4. ΠΑΟΚ 67
  5. Αρης 50
  6. Βόλος 40

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου