ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρασκευάς: «Με ταπεινότητα και την ανάλογη σοβαρότητα»

παρασκευάς-με-ταπεινότητα-και-την-αν-943972

Σε δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο βασικός σέντερ της Ανόρθωσης, Γιώργος Παρασκευάς, ανέφερε ενόψει του σημερινού καθοριστικού αγώνα με την Παραμυθιά: «Πάμε με το κεφάλι κάτω και με ταπεινότητα να αγωνιστούμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι οι κόποι όλης της σεζόν. Πιστεύω ότι είναι άδικο εδώ που βρισκόμαστε, γιατί δεν γίνεται με το φετινό σύστημα να τερματίζεις έκτος και να μιλάμε για υποβιβασμό. Πληρώνουν πολλές καλές ομάδες αυτήν τη φετινή τρόπον τινά κακοτυχία. Από κει και πέρα έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη τη βδομάδα και με βάση το τι περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Δυστυχώς, η ομάδα μας υποφέρει από τραυματισμούς.

Η διαφορά των 20 πόντων που χάσαμε στην Παραμυθιά στο προηγούμενο ματς είναι κάπως πλασματική, γιατί είδαμε στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ότι το ματς δεν γυρίζει και προφυλάξαμε κάποιους παίκτες ενόψει του σημερινού ματς, που είναι ζωής ή θανάτου. Οπότε η διαφορά δεν είναι αυτή που έγραψε ο πίνακας.

Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ελπίζω ότι, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια με την Παραμυθιά δείξαμε την ανάλογη σοβαρότητα και είχαμε πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, έτσι θα γίνει και στο τελευταίο ματς της χρονιάς».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου