ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς για Γ.Σ.Α. και Ανόρθωση

παίζονται-οι-κόποι-μιας-χρονιάς-για-γ-σ-943963

Όλη τους τη χρονιά παίζουν σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού και η Ανόρθωση, που αντιμετωπίζουν σε 3ο εντός έδρας ματς τους Σοφάδες για τα πλέι οφ και την Παραμυθιά για τα πλέι άουτ αντίστοιχα (ώρα έναρξης 17.00) και με νίκες φτάνουν τις σειρές στο 3-2.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ετσι, θα κερδίσουν οι μεν Αλμυριώτες την ιστορική άνοδο στη Β’ Εθνική και οι Βολιώτες την παραμονή στην πρώτη τους χρονιά στη Γ’ Εθνική, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες για το μαγνησιώτικο μπάσκετ.

Το ασφυκτικά γήπεδο του Αλμυρού, εκεί που ο Γυμναστικός είναι αήττητος φέτος, γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα όλοι εύχονται να ζει μεγάλες στιγμές. Η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη έχει φτάσει πλέον στην πηγή και θέλει να πιει και …νερό, γιορτάζοντας μία μεγαλειώδη άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και πιστεύουν ότι η νίκη σήμερα δεν πρόκειται να χαθεί.

Σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού τονίζει: «Αυτή την Κυριακή 7 ΜΑΪΟΥ (σ.σ. σήμερα) και ώρα 17:00 μ.μ. η ομάδα μας έχει ραντεβού με την Ιστορία της.

Εάν κατακτήσει την νίκη στο 3ο και τελευταίο τελικό της σειράς με τον Γ.Σ. ΣΟΦΑΔΩΝ κατακτά το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας Ανδρών και ανέρχεται για πρώτη φορά στη μακρόχρονη Ιστορία του τμήματος στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ.

Όλοι και όλες θα είμαστε εκεί από νωρίς με τη φωνή μας να ενισχύσουμε την ομάδα μας, η οποία θα καταθέσει ψυχή μέσα στο παρκέ».

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Ταρενίδης Κ.-Ελευθεριάδης, ενώ κομισάριος είναι ο κ. Βαρνάς.

Να νικήσει Παραμυθιά και … προβλήματα

Ό,τι έκανε και τις άλλες δύο φορές που φιλοξένησε φέτος την Παραμυθιά θέλει να κάνει η Ανόρθωση, δηλαδή να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να ανανεώσει την παρουσία της στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία.

Εκτός αποστολής θα είναι ο πλέι μέικερ Ζησόπουλος και ο σέντερ Φιλίππου, ο πρώτος λόγω προβλήματος στο γόνατο και ο δεύτερος λόγω βαρέος διαστρέμματος.

Αμφίβολος είναι ο Τσιακλάγκανος λόγω ίωσης και ο Σταθούρος λόγω έντονων πόνων στο πέλμα, ενώ λόγω ασθένειας του προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη τις περισσότερες προπονήσεις αυτή τη βδομάδα έκανε ο Μπόγδανος. Σε ό,τι αφορά τον Γκοντόπουλο μπορεί να έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων από μία γονατιά που δέχτηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής, αλλά θα παίξει κανονικά.

Το ματς θα διευθύνουν οι Λόρτος-Αναστασιάδης Β. και κομισάριος θα είναι ο κ. Μηναρετζόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου