ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερδίζει και πανηγυρίζει άνοδο

κερδίζει-και-πανηγυρίζει-άνοδο-941384

Σήμερα στο κλειστό των Σοφάδων στις 17:00 ο Γ.Σ. Αλμυρού αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στο δεύτερο ματς των πλέι οφ ανόδου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τέταρτο συνολικά τη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας-με δεδομένο ότι προηγείται με 2-1 στη σειρά- πως με την κατάκτηση ενός ακόμη ενός ροζ φύλλου αγώνα σήμερα, θα πανηγυρίσει μία σπουδαία άνοδο στη Β’ Εθνική.

Στο ματς που θα διευθύνουν οι Μπακάλης-Γρ. Αγραφιώτης οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους σε μία θερμή έδρα, με τους φιλοξενούμενους να πιστεύουν ότι μπορούν να τελειώσουν τα πάντα από σήμερα και να γράψουν μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Αλλιώς θα υπάρχει και μία άλλη ευκαιρία στην αήττητη έδρα τους την επόμενη Κυριακή, καθώς οι Αλμυριώτες έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αγωνιστικά ο Αλμυρός είναι έτοιμος και χωρίς προβλήματα (σ.σ. κάποιες ενοχλήσεις ένιωσε στη μέση ο Παπούλιας και έκανε θεραπεία, αλλά θα παίξει), έχοντας μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους τους, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν, για να στείλουν τη σειρά και σε πέμπτο αγώνα.

Το άγχος λοιπόν σήμερα είναι με την πλευρά των Σοφάδων κι αυτό καλείται να εκμεταλλευτεί ο Γ.Σ. Αλμυρού, παίρνοντας το πρώτο διπλό φέτος απέναντι σε ομάδα της πρώτης τετράδας, που θα φέρει τον προβιβασμό του στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και περιμένει ακόμη ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ άπαντες εκτιμούν ότι το ματς στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο οποίο είχαν χάσει με σφαγιαστική διαιτησία με 23 πόντους, δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό.

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού τονίζεται: «Σήμερα η καρδιά του αλμυριώτικου μπάσκετ θα χτυπάει στους Σοφάδες στο δεύτερο τελικό ανόδου στη Β’ Εθνική. Όλοι μαζί δίνουμε ώθηση στην ομάδα μας, για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου