ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το 3-1 και την παραμονή η Ανόρθωση

για-το-3-1-και-την-παραμονή-η-ανόρθωση-941378

Η Ανόρθωση στην πρώτη της χρονιά στη Γ’ Εθνική θέλει να σώσει την παρτίδα και να κερδίσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ του 4ου ομίλου και θα το καταφέρει, αν φτάσει σε 3η νίκη απέναντι στην Παραμυθιά.

Την πρώτη ευκαιρία μετά τη δεύτερη νίκη με 80-74 που πέτυχε στον Βόλο την περασμένη Κυριακή (σ.σ. η σειρά είναι στο 2-1) θα την έχει σήμερα σε ματς που ξεκινά στις 17:00 εκτός έδρας, με την αποστολή της ομάδας να έχει αναχωρήσει χθες μετά την προπόνηση στο ΕΑΚ για τη Θεσπρωτία, ώστε οι παίκτες να αγωνιστούν μετά από διανυκτέρευση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με το οποίο, σε περίπτωση νίκης, μπορεί να τελειώσει επιτυχώς η χρονιά.

Καραγεώργος, Γκοντόπουλος, Ιλτσογλου, Μπόγδανος, Σιμάκης, Σκαμάγκας, Παρασκευάς είναι οι επτά 100% ετοιμοπόλεμοι, ενώ οι Σταθούρος, Τσιακλάγκανος θα είναι στην αποστολή, προερχόμενοι από τραυματισμό και θα παίξουν, αν χρειαστεί. Τέλος, τη δεκάδα της αποστολής συμπληρώνει ο έφηβος Τζούμας, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζησόπουλος και Φιλίππου.

Να σημειωθεί ότι ο Σταθούρος είχε τραυματιστεί σε δάχτυλο του ποδιού του στην προπόνηση της Πέμπτης 20/4 και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Τσιακλάγκανος έκανε ατομικό και ενδυνάμωση τις προηγούμενες μέρες λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Διαιτητές του αγώνα Παραμυθιά-Ανόρθωση στο κλειστό της Παραμυθιάς θα είναι οι Παπαγερίδης-Σαρακενίδης και κομισάριος ο Γκατζονίκας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου