ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Θησέας δεν φταίει σε τίποτα»

ο-θησέας-δεν-φταίει-σε-τίποτα-935837

Η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε σήμερα Σάββατο ο Θησέας να είναι ο ρυθμιστής του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ, αφού αντιμετωπίζει για την προτελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του Σαρακηνού ως τυπικά γηπεδούχος τον πρωτοπόρο Μαγνησιακό, που θέλει τη νίκη, για να διατηρήσει το +1 από τη δεύτερη Αγία Αννα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Βέβαια, η μεγάλη κρισιμότητα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις των δύο σημερινών αντιπάλων δημιούργησαν ένα … πολωτικό κλίμα, ωστόσο όπως τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής του Θησέα, Δημήτρης Κόφφας, η ομάδα του δεν φταίει σε τίποτα και θα προσπαθήσει για τη νίκη, όπως κάνει πάντα.

Αναλυτικά τόνισε: «Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής, γιατί λόγω της ιδιαιτερότητάς του θα μαζέψει αρκετό κόσμο. Εμείς ως Θησέας έχουμε δείξει με τη σταθερή μας πορεία ότι προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε ματς και δεν αλλάζει κάτι στη φιλοσοφία μας. Το ίδιο θα κατεβούμε να κάνουμε και σ’ αυτό και στα υπόλοιπα δύο ματς ως το τέλος».

Για το … περίεργο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ο κ. Κόφφας σχολίασε: «Μόνο ο … καημένος ο Θησέας δεν φταίει σε τίποτα για τη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί. Ο Θησέας είναι ο μοναδικός που δεν φταίει. Ας πρόσεχαν και οι δύο διεκδικητές του τίτλου να είχαν πάρει τους βαθμούς που ήθελαν, για να βγουν πρωταθλητές. Δεν το κατάφεραν, με συνέπεια να κρίνει τον τίτλο ο Θησέας.

Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη παιχνίδι, έχουμε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις, δεν θα έχουμε απουσίες και στο βάθος προετοιμαζόμαστε για τον τελικό το Κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα παίξουμε, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα ‘ρθει και αν ο Θησέας είναι ο καλύτερος ας κερδίσει. Αν είναι ο Μαγνησιακός ας κερδίσει αυτός. Αυτό που έχουμε πετύχει φέτος είναι άθλος, γιατί με εξαίρεση δύο ματς, έχουμε παίξει σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου