ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο συνοδός καθηγητής άφησε τους Βέλγους μαθητές να πάνε μόνοι τους στο μπαρ στο Κολωνάκι

ο-συνοδός-καθηγητής-άφησε-τους-βέλγου-935081

Ερωτηματικά για το πώς το μπαρ επέτρεψε σε ανήλικους την είσοδο και κατανάλωση αλκόολ – Στη δημοσιότητα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου

Νέα στοιχεία για συμβάν του βιασμού της ανήλικης βελγίδας μαθήτριας από τον Ισραηλινό πρώην τερματοφύλακα του ΝΠΣ Βόλος, Μπόρις Κλέιμαν φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Από την κατάθεση του υπεύθυνου καθηγητή της σχολικής εκδρομής των Βέλγων μαθητών, διαπιστώνεται ότι είχε αφήσει τα παιδιά να πάνε ασυνόδευτα στο μπαρ Clown Dogs στο Κολωνάκι, χωρίς καμία επιτήρηση.

Έτσι οι μαθητές βρέθηκαν εκτεθειμένοι σε ένα άγνωστο για εκείνους περιβάλλον χωρίς απολύτως κανέναν έλεγχο και είναι άξιο απορίας πως οι υπεύθυνοι του μπαρ τους άφησαν να μπουν και να καταναλώσουν αλκοόλ, χωρίς να ελέγξουν πρώτα τις ταυτότητες τους ώστε να διαπιστώσουν την ηλικία τους.

Ο καθηγητής λοιπόν ενημερώθηκε για το περιστατικό του βιασμού, όπως ο ίδιος αναφέρει στην κατάθεση του στο Τ.Α Συντάγματος, στις 07.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Ο καθηγητής είπε στους αστυνομικούς πως έφτασαν στην Ελλάδα μαζί με τους μαθητές που συνόδευε την 1η Απριλίου και πως μέχρι την 11η Απριλίου, όλα κυλούσαν φυσιολογικά, χωρίς να έχει συμβεί ούτε ένα παρατράγουδο.

«Σήμερα στις 11/4/2023 και ώρα 07.00 ενημερώθηκα από μαθητές μου ότι υπήρξε περιστατικό βιασμού σε βάρος μιας συμμαθήτριας τους, πράξη που έλαβε χώρα σε κατάστημα με την επωνυμία Clown Dogs στο Κολωνάκι» αναφέρει στην κατάθεση του και προσθέτει ότι «κατόπιν τούτου ενημερώθηκα από την ίδια την μαθήτρια, ότι εντός του μπαρ, ένας άνδρας είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, που αφορούν το αδίκημα του βιασμού. Μου είπε ότι επιθυμεί να καταθέσει μήνυση εναντίον του».

Στη συνέχεια ο καθηγητής ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές ότι παραλαμβάνει όλους τους μαθητές και μέλη της σχολικής εκδρομής που βρίσκονταν στο Τ.Α Συντάγματος για να συμπαρασταθούν στην συμμαθήτρια τους για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου