ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήραν DNA από τον Μπόρις Κλέιμαν

πήραν-dna-από-τον-μπόρις-κλέιμαν-935036

Έρχεται στην Αθήνα η σύζυγός του για να πάρει το παιδί τους – Η ανήλικη κατά πληροφορίες μοιάζει μικρότερη από την ηλικία της – Σε 20 μέρες τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σε είκοσι μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, για τον βιασμό της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας απο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν, καθώς οι έμπειροι ιατροδικαστές θέλουν εκτός απο την εξέταση της κοπέλας και τα αποτελέσματα του DNA.

Έτσι χθες νωρίς το πρωί, το κοριτσάκι, συνοδευόμενο απο δικηγόρο που διόρισε η πρεσβεία του Βελγίου, μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου εξετάστηκε και ελήφθησαν και δείγματα DNA ενώ λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι πάρθηκε δείγμα και απο τα νύχια του 33χρονου κατηγορούμενου για βιασμό έτσι ώστε να εξεταστούν και να προχωρήσουν τα εργαστήρια στην ταυτοποίηση.

Στη συνέχεια, οι ιατροδικαστές θα λάβουν τα αποτελέσματα και θα τα συγκρίνουν με τα ευρήματα απο την εξέταση στο κοριτσάκι προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη στο σώμα της 17χρονης.

Βέβαια, όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, οι ειδικοί αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί γενετικό υλικό, στα νύχια του κατηγορούμενου καθώς η δειγματοληψία έγινε αρκετες ώρες αργότερα απο το καταγγελόμενο συμβάν και αν έχει πλύνει αρκετές φορές τα χέρια του ή τα έχει καθαρίσει με κάποιο αντισηπτικό ίσως, λένε, να μην έχουν αποτέλεσμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, οτι το κοριτσάκι, αν και σε δέκα ημέρες συμπληρώνει τα 18 -όπως προκύπτει και από την ταυτότητά της-, «πηγές» λένε πως φαίνεται αρκετά μικρότερη. Η σύζυγος του Κλέιμαν, η οποια βρισκόταν με τα δυο της παιδιά στο Ισραήλ και ειχε αφήσει στην Ελλάδα το μικρότερο για να το προσέχει ο τερματοφύλακας και τελικά, ο 33χρονος προσέλαβε baby sitter για να βγει να διασκεδάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έρχεται αυριο στην Αθήνα προκειμένου να πάρει το παιδί και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Στα κρατητήρια ο Κλέιμαν

Εν τω μεταξύ, αντιμέτωπος με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, προσπαθεί τις τελευταίες ωρες με την βοήθεια του δικηγόρου του, Παναγιώτη Παπαδόπουλου να αποκρούσει τις κατηγορίες για βιασμό και να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο.

Ο Μπόρις Κλέιμαν κρατήθηκε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ και σήμερα, μετά τις 12 το μεσημέρι, θα πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και το κατηγορητήριο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Η είδηση της σύλληψης του έχει γίνει πρώτο θέμα από χθες και σε όλα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης καθώς ο Κλέιμαν είναι μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ.

«Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το περιβάλλον του 32χρονου ποδοσφαιριστή καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά το περιστατικό στο μπαρ Clawn Dogs στο Κολωνάκι. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Κλέιμαν του βρέθηκε και μικροποσότητα κοκαϊνης.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου