ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημερίδα με τη σπουδαία Εβίνα Μάλτση στον Βόλο

ημερίδα-με-τη-σπουδαία-εβίνα-μάλτση-στ-932951

Ημερίδα με παρούσα τη μεγαλύτερη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια Εβίνα Μάλτση θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στο ΕΑΚ Βόλου, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΚΑΘ, με την υψηλή προσκεκλημένη να μιλά σε νεαρές αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΚΑΘ με χαρά ανακοινώνει ότι τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου θα διεξαχθεί στις 13.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου (Νέα Δημητριάδα) ημερίδα με καλεσμένη την Εβίνα Μάλτση, η οποία είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη σύγχρονη Ελληνίδα αθλήτρια μπάσκετ.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της ως αθλήτριας, που διήρκεσε πάνω από 20 έτη και ολοκληρώθηκε ευδοκίμως πέρυσι, η Εβίνα Μάλτση έπαιξε σε πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για πολλά χρόνια, υπήρξε η αναμφισβήτητη ηγέτης μιας ένδοξης διεθνούς πορείας του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας.

Από τις πάμπολλες διακρίσεις της, ξεχωρίζει η ανάδειξή της ως καλύτερης παίκτριας (MVP) του Πανευρωπαϊκού Γυναικών, που έγινε στη Ρίγα της Λετονίας το 2011.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εβίνα θα μιλήσει κυρίως στις νεαρές καλαθοσφαιρίστριες της Θεσσαλίας, ενώ θα απευθυνθεί και στους προπονητές, παράγοντες αλλά και γονείς που θα παρευρεθούν.

Στη συνέχεια θα γίνει επίδειξη προπόνησης της Μικτής Κορασίδων από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Αφροδίτη Αραπατσάνη σε συνεργασία με την Εβίνα Μάλτση.

Ως εκ τούτου όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το γυναικείο μπάσκετ είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση. Τα σωματεία της Θεσσαλίας που καλλιεργούν το μπάσκετ γυναικών καλούνται να ενημερώσουν σχετικά τις αθλήτριές τους.

Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΣΚΑΘ, την έφορο γυναικείου Ευγενία Φραγκούλη ή την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Θεσσαλίας Αφροδίτη Αραπατσάνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι υπεύθυνοι γυναικείου της ΕΣΚΑΘ θα έχουν σύντομη ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους των διαφόρων σωματείων που θα είναι παρόντες».

Ανακοίνωση για το Μητρώο

Η ΕΣΚΑΘ εξέδωσε ανακοίνωση και για το Μητρώο, υπενθυμίζοντας τις καταληκτικές ημερομηνίες για τους συλλόγους. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υπενθυμίζουμε στα σωματεία-μέλη μας τις καταληκτικές ημερομηνίες εγγραφής και επανεγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για το έτος 2023:

Για σωματεία μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο το 2022: Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης έως 20/04/23.

Για εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο το 2022 που θέλουν να προσθέσουν άθλημα στο Μητρώο: Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης έως 20/04/23.

Για εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο το 2022: Υποχρεωτικά Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης έως 30/06/23.

Για σωματεία μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο το 2022 που είναι νέα μέλη Ομοσπονδιών: Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης έως 30/06/23.

Συστήνουμε να υποβάλετε σχετικά γρήγορα την αίτηση, ώστε να διαπιστωθούν εγκαίρως τυχόν λάθη ή παραλείψεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου