ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλήθος βραβεύσεων για τον στίβο της Νίκης

πλήθος-βραβεύσεων-για-τον-στίβο-της-νί-932552

Μία ημέρα αφιερωμένη στους αθλητές στίβου ήταν το περασμένο Σάββατο 1/4/2023, καθώς στο προπονητήριο Αλκαζάρ Λάρισας έγινε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών/τριων από την ΕΑΣ/ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας για τις επιτυχίες που είχαν την περσινή χρονιά στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Από τη Νίκη Βόλου βραβεύθηκαν έξι αθλητές/τριες:

  1. Ανδρομάχη Βελέντζα
  2. Νικόλαος Γκέκας
  3. Εμμανουήλ Δεληχρήστος
  4. Απόστολος Ιωαννίδης
  5. Αμαλία Καπούλα
  6. Αποστολία Κοντονίνα

Τους αθλητές στη βράβευση συνόδευσε η προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας Ηλιάνα Σταυρουλάκη και οι γονείς των αθλητών.

Στη συνέχεια η σκυτάλη δόθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στους μικρότερους αθλητές/τριες των κατηγοριών Κ12 και Κ14 στο ΕΑΚ Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του κυανόλευκου τμήματος: «Το τμήμα μας αποτέλεσε την πολυπληθέστερη ομάδα, συμμετέχοντας με 28 αθλητές/τριες, και κατέκτησε την πρώτη στην ομαδική κατάταξη των σωματείων που συμμετείχαν στην κατηγορία των κοριτσιών με αρκετά μεγάλη διάφορα (120 βαθμούς) από το δεύτερο σωματείο και τη 2η θέση στα αγόρια με τη διαφορά μόλις των 15βαθμών από το πρώτο σωματείο.

Όλοι οι αθλητές μας συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα, 60μ., άλμα εις μήκος, 800μ., και έλαβαν την ανάλογη βαθμολογία σε κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και το σύνολο των βαθμών όλων των αγωνισμάτων αποτέλεσε την τελική βαθμολογία του κάθε αθλητή.

Στα αγόρια ο αθλητής μας Αργύρης Λουφόπουλος (γεν. 2011) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας συνολικά 250 βαθμόυς και στα κορίτσια η αθλήτρια μας Βασιλική Ακριβούλη (γεν.2011) κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και η Αναστασία Οικονόμου (γεν.2010) βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τριάθλου της κατηγορίας Κ14 διεξήχθησαν δύο δρομικά αγωνίσματα 50μ. και 600μ. για τις κατηγορίες Κ12, όπου συμμετείχαν 11 αθλητές/τριες του τμήματος μας και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στην κερκίδα του σταδίου. Όλα τα παιδιά της κατηγορίας Κ12, τερματίζοντας το αγώνισμα τους, έλαβαν μετάλλιο συμμετοχής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και τις συμμετέχουσες αθλήτριες για την προσπάθειά τους και σε όλους όσοι παρευρέθηκαν και απόλαυσαν τους αγώνες, καθώς και σε όλους όσοι βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τους αθλητές συνόδευσαν στον αγώνα οι προπονητές μας: Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Αηδονίδου Δήμητρα και Βάσω Κολλυμένου».

Το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) οι μικροί του τμήματος έδωσαν το παρών στο ΕΑΚ Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου