ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία με απονομές

αυλαία-με-απονομές-93248

Με κάθε επισημότητα έπεσε η αυλαία στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, με την ΟΜΑΕ να βραβεύει τρία μέλη του ΟΜΑΘ για τις επιδόσεις τους. Όπως αναφέρεται του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας:

«Με την απονομή των διακριθέντων από την Ο.Μ.Α.Ε. ολοκληρώθηκε και επίσημα η περσινή χρονιά σε ό,τι αφορά τους αγώνες της Βορείου Ελλάδος. Μία απονομή που είχε έντονη παρουσία από τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις αθλητές του σωματείου διακρίθηκαν σε πέντε κατηγορίες.

Ξεκινώντας από τις αναβάσεις και τον Μιχάλη Παρασκευά, που με τον φονέα γιγάντων Suzuki Swift κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη θέση στο κύπελλο, παρόλο που το σύστημα πολυνικούς που εφαρμόστηκε το 2017 δεν ευνοούσε αυτοκίνητα της κλάσης του.

Συνεχίζουμε με τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo Vts. Ο έμπειρος οδηγός ακολούθησε τον θεσμό των rally για το 2017 και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αφού κατάφερε να βγει τρίτος στην κατηγορία F2 και δεύτερος στην κατηγορία C5 παρόλο που χρειάστηκε να αλλάξει συνοδηγό στα μέσα της χρονιάς.

Τέλος μία πολυάσχολη χρονιά ήταν για τον Γρηγόρη Κορίνθιο. Πέραν των συμμετοχών με το δικό του αυτοκίνητο στις αναβάσεις πρόλαβε να καθίσει ως συνοδηγός δίπλα στους Σταμάτη Μιχαήλ, Κώστα Λεσιώτη και Θανάση Τσιτσιγιάνη, κατορθώνοντας να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία F2, τη δεύτερη στην κατηγορία C5 και την πρώτη στην κατηγορία C6, σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου