ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλη μία κοσμοσυρροή στο Πανθεσσαλικό-Πού πωλούνται εισιτήρια έως τις 16.00

αλλη-μία-κοσμοσυρροή-στο-πανθεσσαλικ-932131

Ακόμη μία γιορτή αναμένεται να στηθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ, που αρχίζει στις 18.00, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα έχουν για μία ακόμη φορά μεγάλο όγκο φιλάθλων στις κερκίδες, οι οποίοι εκτιμάται πως θα πλησιάσουν τις 6.000.

Πάντως, ούτε αυτή τη φορά η μέρα είναι ευνοϊκή, καθώς και το ματς της κανονικής διάρκειας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πριν την Πρωτοχρονιά (28/12), ενώ και το σημερινό των πλέι-οφ έπεσε μεσοβδόμαδα.

Αυτό αποτρέπει τη μέγιστη δυνατή προσέλευση, όπως αντίθετα συνέβη στις αναμετρήσεις του Βόλου με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που διεξήχθησαν Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, κάτι που διευκόλυνε την ακόμη πιο μαζική μετακίνηση οπαδών από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Το μεγάλο διπλό της «Ένωσης» στην Τούμπα τώρα έχει ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της ΑΕΚ, που γνωρίζει ότι το σημερινό παιχνίδι, όπως και το επόμενο με τον Αρη στην Αγιά Σοφιά είναι καθοριστικά, για να εδραιωθεί ο «δικέφαλος» μόνος στην πρώτη θέση.

Για τον σημερινό αγώνα ΒΟΛΟΣ-AEK, που αρχίζει στις 18.00, έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους σήμερα Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια ΔΕΝ θα εκδίδονται μέσω της πλατφόρμας της VIVA.

Η ΠΑΕ Βόλος έχει ενημερώσει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ AEK διέθεσε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Εισιτήρια στους φιλάθλους της ΑΕΚ θα διατεθούν και σήμερα Τετάρτη από το ξενοδοχείο Κυψέλη στον Βόλο από τις 10:00 έως τις 16:00, ενώ χθες η ουρά των Αεκτζήδων στην παραλία έφτανε από το ξενοδοχείο μέχρι τη ΜΙΝΕΡΒΑ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η είσοδος

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Διακοπή κυκλοφορίας

Σήμερα Τετάρτη με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Γιώργου Ντιζέ, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 15.30 μέχρι και την αποχώρηση των φιλάθλων από το Πανθεσσαλικό, της οδού Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου (έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου) εξαιρούμενων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ.-Π.Σ.-Ε.Κ.Α.Β.), και των οχημάτων όσων κατέχουν κάρτες VIP, η είσοδος των οποίων θα πραγματοποιείται μόνον από την οδό Δοξοπούλου, και του τμήματος της Περιφερειακής Οδού Βόλου από τον Κόμβο Μελισσατίκων έως και τον Κόμβο Φυτόκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από οδό Δοξοπούλου, την οδό Φυτόκου, την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και την Περιφερειακή οδό Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου