ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος: «Στο τέλος η σοβαρότητα πάντα κερδίζει»

γιάννης-παπαδόπουλος-στο-τέλος-η-σοβ-931788

Σε προσωπική δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, τονίζεται ότι η σοβαρότητα πάντα κερδίζει και κάνει λόγο για την ανάγκη η ομάδα να περάσει σε μία άλλη εποχή, μακριά από ανθρώπους που επιλέγουν την ανακατωσούρα και τη διχόνοια.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα σε όλους τους Βολιώτες, όλον τον Βόλο και όλον τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, είτε αυτή την περίοδο είναι πικραμένος και δεν έρχεται στο γήπεδο, είτε βρίσκει κάποια τελευταία αποθέματα ενέργειας και στηρίζει το σήμα και τα χρώματα σε όποια κατηγορία και σε όποια φάση βρίσκεται η «ναυαρχίδα» του συλλόγου, το Ποδόσφαιρο.

Από την αρχή είπαμε και θα συνεχίσουμε να προσεγγίζουμε το εγχείρημά μας με σοβαρότητα, υγεία και βιωσιμότητα. Με τη στάση μας και την προσέγγισή μας, αργά η γρήγορα θα «κερδίσουμε» όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας, θα συστρατευθεί μαζί μας. Στο τέλος πάντα κερδίζει η σοβαρότητα.

Δεν μας εκφράζει ο τρόπος με τον οποίο συγκεκριμένο ραδιόφωνο και συγκεκριμένος κύριος έχει επιλέξει, εκείνος ξέρει τον λόγο, να εναντιωθεί απέναντί μας και δεν αναφέρομαι σε άτομο της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Δεν θα πέσουμε σε χαμηλό επίπεδο, αλλά δεν είμαστε και ο Χριστός να γυρίσουμε το άλλο μάγουλο και να μην προστατεύσουμε το εγχείρημά μας, με κάθε νόμιμο τρόπο. Το αθηναϊκό μας το κεφάλι αδυνατεί να καταλάβει πως βοηθά την ομάδα με αυτή τη στάση του και ταυτόχρονα με το να μην έρχεται στο γήπεδο.

Ο εν λόγω κύριος ήρθε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που συζητούσαμε με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη χωρίς να έχει την ιδιότητα του μέλους της Διοίκησης.

Είχε γείρει την καρέκλα και το σώμα του με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε, σε συνδυασμό με μια μάσκα στο πρόσωπο και από το σημείο που καθόμουν, να μην μπορώ ευδιάκριτα να τον δω. Παρόλα αυτά τον είδα. Ουδέποτε μου συστήθηκε. Του ζήτησα να μου συστηθεί. Ανέφερε πως είναι μέλος του Ερασιτέχνη. Ευτυχώς μέλος της Διοίκησης μας είπε ότι εκπροσωπεί γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και ότι έχει και μετοχές σε γνωστό τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Ούτως ή άλλως θα το μαθαίναμε.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην μας το πει εξ αρχής ευθέως, όταν τον ρωτήσαμε και τον κοιτούσαμε στα μάτια, πρόσωπο προς πρόσωπο. Μόνο σύγχυση και αναστάτωση προκάλεσε εκείνη τη μέρα.

Του δώσαμε μία ευκαιρία μετά την προσβλητική και επιθετική στάση του στο Δ.Σ. Του δώσαμε δεύτερη ευκαιρία, όταν χωρίς να έχει κανένα όφελος το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του και μετέφερε όσα έγιναν στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, όπου δεν ήταν καλεσμένα άλλα μέλη της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη και δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν δίκαιο να είναι ο συγκεκριμένος κύριος παρών. Τρίτη δεν δίνουμε. Υπάρχουν και άλλα που ειπώθηκαν και έγιναν στο συγκεκριμένο τετ α τετ αλλά προς το παρόν θα προστατεύσουμε τον εν λόγω κύριο.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Διοίκησης που απάντησαν με σοβαρότητα στο θέμα.

Το Σάββατο η ομάδα δίνει έναν μεγάλο αγώνα στη Νεάπολη με την Καστοριά. Στο αγωνιστικό τμήμα, οι παίκτες είναι μια γροθιά. Στην Αγιά η ιαχή «Ολυμπιακός» ακούστηκε μέχρι το χωριό της Αγιάς και πριν την έναρξη του αγώνα μέσα από τα αποδυτήρια και στο τέλος.

Την ώρα που οι παίκτες είναι συσπειρωμένοι, καταθέτουν και θα καταθέσουν την τελευταία ικμάδα του ιδρώτα τους έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε να δώσει η «ναυαρχίδα» του συλλόγου τον αγώνα να μείνει στη Γ’ Εθνική (δυστυχώς, αλλά αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα), κάποιοι επιλέγουν την ανακατωσούρα και τη διχόνοια. Το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να περάσει σε μια άλλη εποχή. Να γίνει ομάδα, ασπίδα, γροθιά, υγιές, περήφανο και βιώσιμο. Και ευτυχώς για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου η τοξικότητα δεν μας πιάνει και δεν θα ασχοληθούμε με αυτή. Με τη σοβαρότητά της προσέγγισής μας σε όλα τα επίπεδα, θα τεθεί στο περιθώριο. Είστε το χθες και είμαστε το μέλλον.

Ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου πάντα με το κεφάλι ψηλά ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Υ.Γ.. Αντί για ανακατωσούρα και φημολογίες, δεν πληρώνετε ένα εισιτήριο να έρθετε το Σάββατο στη Νεάπολη; Γιατί όσο καιρό είμαστε στην ομάδα, μια φορά στο γήπεδο δεν σας έχουμε δει, είτε εντός είτε εκτός. Μπορεί να έχετε διαρκείας βέβαια, αλλά αντί να μας το δείξετε στο Δ.Σ. επιλέξατε να μας επιτεθείτε με το καλημέρα και χωρίς να μας συστηθείτε και να προσπαθήσετε τουλάχιστον να μας γνωρίσετε».

Γιάννης Παπαδόπουλος και Consortium Επενδυτών για το Ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου