ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να είναι ανταγωνιστικός στη Λεωφόρο

να-είναι-ανταγωνιστικός-στη-λεωφόρο-930579

Να είναι ανταγωνιστικός θέλει αύριο ο Βόλος, που επιστρέφει μετά τη διακοπή σε ρυθμούς αγώνων, έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λεωφόρο (18:00) με τον Παναθηναϊκό, στην 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Ο Βόλος το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα κληθεί να παίξει συνολικά τρία ματς με μεγάλους αντιπάλους μέσα σε διάστημα 8 ημερών, ενώ μετά θα υπάρξει πάλι διακοπή για το Πάσχα και θα ακολουθήσει το ίσως καθοριστικό ματς για την 5η θέση με τον Άρη, αλλά πρώτα απ’ όλα στο κυανέρυθρο στρατόπεδο βλέπουν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος, που θα κοουτσάρει λόγω τιμωρίας από την κερκίδα, ξέρει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ποντάρει στο ότι οι Γκάγκι και Μεσκίδα είναι πλέον σε θέση να αγωνιστούν, ενώ ίσως είναι μετά από πολύ καιρό στην αποστολή ο Ζαν Μπαριέντος.

Απέναντί του ο Βόλος θα έχει αύριο την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, για την οποία μοναδικός απών λόγω ίωσης θα είναι ο Τιμοτέους Πούχατς, ενώ την 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στον Βόλο αναμένεται να απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Παρότι η ΠΑΕ Βόλος είχε ζητήσει με τον κάθε δυνατό τρόπο ορισμό ξένου διαιτητή στους αγώνες της ομάδας στα πλέι οφ, την αυριανή αναμέτρηση της Λεωφόρου στην 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1 ορίστηκε να διαιτητεύσει ο διεθνής Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας).

Όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, όλα τα εισιτήρια για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs με τον Βόλο στη Λεωφόρο έκαναν… φτερά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη βολιώτικη ομάδα να βάλει δύσκολα στους πράσινους και να δείξει ότι δεν είναι τυχαία στα playoffs της Super League 1.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

για τους φιλάθλους της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την προσεχή Τετάρτη (5/4) στις 18.00.

Εισιτήρια θα διατεθούν από το εκδοτήριο της OPAP Arena (στη νοτιοδυτική γωνία του γηπέδου), αλλά και στον Βόλο, από το ξενοδοχείο Κυψέλη, την Τρίτη (4/3) από τις 17:00 έως τις 21:00 και την Τετάρτη (5/4) από τις 10:00 έως τις 16:00.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Μεταγραφικό σενάριο

για Κύπριο παίκτη

Στη μεταγραφική λίστα του Βόλου βρίσκεται ο Κύπριος αριστερός μπακ Κωνσταντίνος Καραγιάννης, σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι οι κυανέρυθροι έχουν ήδη κάνει την προεργασία για τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν το καλοκαίρι. Ενα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι, όπως ακούγεται στην Κύπρο, είναι ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ κάνει πολύ καλή χρονιά με τον Ακρίτα Χλώρακα, αγωνιζόμενος σε 23 ματς.

ΕΠΟ: «Η αλήθεια σχετικά

με την έλευση elite διαιτητών»

Η ΕΠΟ με χθεσινή ανακοίνωσή της θέλησε ν’ αποκαταστήσει, όπως σχετικά αναφέρει, την αλήθεια σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στη συνέχεια των playoffs της Super League. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στη συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

α) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στη Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια, επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου